Efterår

Efterår

Efteråret er begyndt og det kan være en god ide at tage nogen kosttilskud. Selv sværger vi til en multivitamin som har de vigtigste vitaminer og mineraler og som nemt kan tages til morgenmaden.
Barbercreme comeback

Barbercreme comeback

Du husker måske at din far eller bedstefar brugte barbercreme og kost? Et hyggeligt ritual som også i dag har sine tilhængere, men som kræver noget mere tid end man sædvanligvis har.
Northborn ®

Northborn ®

Efi udvikler i samarbejde med nøje udvalgte producenter kvalitetstøj til hverdags- og fritidsbrug. Northborn ® bambusboxershorts har vi for nyligt lanceret, og de er blevet rigtig godt modtaget blandt vores kunder. Merinould-undertrøjer er netop ankommet til lager og der bliver flere spændende lanceringer i tiden fremover.
Bliv af med din dårlige ånde

Bliv af med din dårlige ånde

Op til 70% af os har til tider problemer med dårlig ånde. Som oftest uden at vide det! Tilstanden er fortsat nærmest tabubelagt. Du kan som regel ikke lugte din egen dårlige ånde og ofte vil selv ikke dine nærmeste gøre dig opmærksom på at du har det. MEN de mærker det!
Ved du hvad du smører din hud med?

Ved du hvad du smører din hud med?

Vi smører os med cremer på jagt efter smuk hud, og det kan være en god ide at tjekke indholdsfortegnelsen. De fleste af os er opmærksom på tilsætningsstoffer i den mad vi spiser, og vil helst have den så naturlig som muligt. Men hvad med din hud, tænker du lige så meget over hvad du smører på den?
Kosttilskud kan hjælpe

Kosttilskud kan hjælpe

Vi er enige med dem der hævder at den bedste måde at tilføre kroppen de stoffer den behøver er via kosten. Men – det er ikke sikkert at din kost til hver en tid er optimalt sammensat og da kan det være en god idé at tage et tilskud.
En nemmere hverdag som abonnent

En nemmere hverdag som abonnent

EFI har forhandlet abonnementer i over 30 år og har et rigtig godt system hvor du nu har din egen webside med en fuldstændig oversigt. Samt mulighed for selv at foretage ændringer hvis du ønsker det.
Gode barberingstips til kvinder

Gode barberingstips til kvinder

Det er nu engang sådan at hårfjerning er en af livets nødvendigheder – også for os kvinder. Når det kommer til redskaber, så er det ikke længere bare farven på barberskaftet som skiller mellem et feminint og maskulint barbersystem. De seneste år er der kommet flere innovative produkter som netop tager hensyn til kvinders specielle behov.

Hvorfor barbere – er det ikke nemmere med voks?
Barbering er en af de hurtigste, enkleste og mindst smertefulde måder at fjerne uønsket hår. Voksning kan være vanskeligt at gøre selv, og mange kvinder vælger derfor dyre salonbehandlinger frem for at gøre det hjemme. Barbering derimod kræver ingen specialkundskaber og er nemt og risikofrit.

Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?

Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?

Et ord: Innovation
Et hurtigt kig på Wilkinson Sword´s historie vil afsløre flere unikke innovationer. Som Wilkinson Swords autoriserede distributør i Norden i over 25 år, har vi solgt mange af disse unikke barbersystemer. Tilbagemeldingerne fra kunderne har gennem årene været meget positive og mange af vores egne ansatte bruger stadig barbersystemer som blev lanceret i starten af 90´erne.
Helsetips udover de sædvanlige!

Helsetips udover de sædvanlige!

Bliver du let forkølet?
Hvert efterår kan vi læse i aviser og ugeblade om hvad vi kan gøre for at undgå at blive forkølet. Der gives mange mere eller mindre gode råd - bl.a. om indtag af regelmæssige gramdoser af vitamin C, som faktisk har effekt. I følge aviserne er det bedste nok at lade forkølelsen gå sin gang – den varer omtrent en uge.
Northborn® // menneske og natur

Northborn® // menneske og natur

Gennem flere årtier har vi fokuseret på kvalitet, komfort, innovation og tilgængelighed. Med kunden i fokus har vi haft glæden af at tilbyde et bredt sortiment af hverdagsprodukter af god kvalitet, med innovative løsninger, og fokus på helse og miljøet. Vi er her for vores kunder, for at gøre livet nemmere, sundere og mere behageligt. Derfor skabte vi Northborn ®. Med naturlige materialer som uld og bambus er Northborn® norsk design, komfort og kvalitet - i alle led.
DEN KOLDE FINE TID

DEN KOLDE FINE TID

Æblerne høstes, løvtræerne viser sig frem i nuancer af rødt og gult, og temperaturen kryber nedover på termometeret. Efteråret er i fremmarch! Selv om dagene bliver koldere og solbrændtheden efter en fantastisk sommer begynder at blegne, er der ingen grund til at pakke kjoler og nederdele væk! For, efterårets trends er præget af blomstrede kjoler, dyremønstre og lag på lag i tøjet. Med et par italienske strømpebukser i garderoben er du klar til at møde efteråret både moderigtig og komfortabel!
Føddernes bedste ven!

Føddernes bedste ven!

Nogen tager dem på først, andre sidst. Nogen gør det stående, andre foretrækker at sætte sig ned, mens andre igen måske behøver lidt hjælp. Uanset rutine, så er ”sok på fod” som oftest en del af påklædningen på den nordlige del af halvkuglen. Et simpelt og ofte undervurderet stykke beklædning som kan være kilden til megen unødvendig stress og ubehag. Mærker af stramme sokker på læggen, sokker der er gledet ned under foden, klamme tæer eller dårlig lugt - men nu ikke længere. Din fod fortjener bedre, din fod fortjener en kvalitetssok!
Frisk ånde – naturligvis!

Frisk ånde – naturligvis!

God mundhygiejne er for de fleste af os en naturlig del af vores daglige rutiner. Vi skyller med fluor for at styrke emaljen, bruger tandtråd for at rense mellem tænderne og vi vælger tandpasta med mint for at få frisk ånde. Alligevel er der mange som oplever at dårlig ånde er et problem. Dette kan gå ud over sociale situationer, selvtillid og i nogen professioner være direkte hæmmende. Allerværst er måske de tilfælde hvor man ikke er klar over situationen selv.
Hurtigt, trygt og effektivt

Hurtigt, trygt og effektivt

Drømmer du dig hen til en kridhvid strand, azurblåt hav og palmesus? Når tågen kommer og der er sneslud i luften, så er du ikke alene om at booke rejsen til behagelige Madeira, solrige Florida eller eksotiske Indonesien! Selv om du er typen som egentligt længes efter pejsehygge i sommerhuset, rødme i kinderne og spor i sneen, så er der en ting fælles – din hud er med på turen! Hvad enten du tager ud i naturen eller til Costa del Sol, er der her nogen nyttige tips (udover solcreme) om hvad du bør tage med i bagagen!
Sov godt og få det bedre

Sov godt og få det bedre

Hvor meget søvn du behøver kunne måske altid se ud til at være fem minutter mere end du faktisk får? Bekymringer om antal timer søvn eller søvnkvaliteten som du opfatter den en nat – eller generelt – vil altid skabe flere problemer end dine faktiske søvnvaner. Søvn er vigtigt, men de fleste af os behøver mindre end vi tror.
Northborn – når det indre tæller!

Northborn – når det indre tæller!

Vores mål er at du skal føle dig fantastisk tilpas hver dag. Vi mener det starter med det perfekte undertøj. Derfor skabte vi Northborn® - simply extraordinary by nature!
Sommer og ferietid er over os

Sommer og ferietid er over os

Her i Efi snakkede vi lidt til frokosten forleden dag om hvilke af vores produkter som burde nævnes specielt med tanke på ugerne fremover. Her finder du nogen tips som måske kan være til nytte