DEN KOLDE FINE TID

Æblerne høstes, løvtræerne viser sig frem i nuancer af rødt og gult, og temperaturen kryber nedover på termometeret. Efteråret er i fremmarch! Selv om dagene bliver koldere og solbrændtheden efter en fantastisk sommer begynder at blegne, er der ingen grund til at pakke kjoler og nederdele væk! For, efterårets trends er præget af blomstrede kjoler, dyremønstre og lag på lag i tøjet. Med et par italienske strømpebukser i garderoben er du klar til at møde efteråret både moderigtig og komfortabel!

For mange kan tanken om at tage strømpebukser på være en ubehagelig oplevelse. Elastikker som strammer og giver uflatterende buler, strømper som flosser og klør gør at man heller tyr til bukserne end at gå med nederdelen du syntes var så fint i butikken. Strømpebukser skal være behagelige! Næsten umærkeligt skal de omsvøbe dine ben, give dig god støtte, komplementere en påklædning og tåle en ærlig dags arbejde.

Italiensk design og kvalitet

Italienere er vidt kendte for deres mode og kvalitet. Italienske strømpebukser er ingen undtagelse. Med høj grad af integritet og fokus på komfort er produktionsmetode og materialevalg vigtige elementer for et italiensk kvalitetsprodukt. Det som kendetegner strømpebukser af god kvalitet er en bred linning som ikke er påsyet, usynlige forstærkninger på udsatte steder, god støtte og hold, og ikke mindst en behagelig følelse mod huden.

Hold stilen og varmen

Gåture i bunker af nedfaldne blade i parken med barn eller barnebarn, eller på café med veninder og varm kakao i koppen. Et par gode strømpebukser giver dig henover efteråret mulighed for at forlænge sommergarderoben, bruge kjoler og nederdele og give antrækket det lille ekstra når du varierer farver og kombinationer. Med en strømpebuks i 40 denier har du det perfekte basistøj til efterårets og vinterens hverdagsgarderobe. Vores Soft Silk Tights er italiensk kvalitet og komfort på når det er bedst. Med 3 forskellige størrelser og 5 farvenuancer er dette lidt hverdagsluksus med et par strømpebukser.

Ben i strømpebukser

Til hverdag og til fest - strømpebukser er bedst!

De koldere måneder byder også på meget glæde og hygge. Vi søger sammen med familie og venner til middage og festlige lag. Til fest kan det være aktuelt med en mindre dækkende strømpebuks som giver et mere elegant look. Comfort Control Top i 20 denier kombinerer et mere eksklusivt look med behagelig linning og godt hold.

På jagt etter den perfekte strømpebuks til større modeller, men træt af at gå på kompromis med kvalitet og udførelse? Comfort Plus Size er specialsyet for kvinder med former. Med god støtte og hold, behagelig linning og flotte farver, er dette italiensk håndværk for den kræsne.

Stærkt som stål og tyndt som spindelvæv

Som et godt alternativ til silke lancerede DuPont nylonstrømpen under verdensudstillingen i 1939. Nylon, Lycra ® og Elastan går under samlebetegnelsen polyamider som kendetegnes af god elasticitet, er fugttransporterende og antibakterielt. Disse egenskaber gør dem eftertragtede i forskellige tekstilindustrier, og er fortsat de mest ideelle materialer til strømpebukseproduktion i dag.

Gode råd og vasketips

Strømpebukser er en forbrugsvare. Men, behandler du dem nænsomt beholder de form og egenskaber længere.

  • Alle vores strømpebukser kan maskinvaskes på 40 grader, og nulrer ikke. Lægger du dem i en vaskepose beskytter du strømperne yderligere, og undgår uheld hvis der skulle være tøj med velcro eller lynlås i samme vask.
  • Undgå tørretumbler og tør ikke strømpebukser på direkte varme. Det vil forringe strømpebuksernes elasticitet og evne til at genvinde pasformen
  • Skulle uheldet være ude kan man redde en begyndende løbemaske med neglelak. Ellers er det altid praktisk at have et ekstra par let tilgængeligt!
  • Strømpebukser lavet af Lycra ® holder bedre end Elastan
  • Denier (den) siger noget om fibertætheden i strømpebuksen. Højere tal er tættere vævet, og dermed mindre gennemsigtige end ved lavere den. En hverdagsstrømpebuks bør være fra 40 den og opad.