Velkommen til EFI

Dine favoritter leveret hjem til dig.

I over 30 år har vi sørget for at hundredtusinder af kunder i hele Norden har fået et nemmere liv. Tanken har hele tiden været at tilbyde produkter af høj kvalitet som bruges regelmæssigt - og som kan tilpasses et praktisk abonnement. Du skal slippe for at bruge din dyrebare tid på at købe f.eks. barberblade, vitaminer, sokker, trusser eller strømpebukser. EFI sørger for at du får dine favoritter leveret når du selv ønsker det – helt enkelt.

Hvordan fungerer det?

Du bestiller et abonnement hvor startpakken er med stor rabat eller gratis. Derefter vil du modtage ordinære forsendelser til ordinær pris. Du kan stoppe når som helst, men efter at du har modtaget startpakken skal du give besked inden fristen som gælder for det produkt du har bestilt. (stort set 2-3 uger). Hvorfor denne frist? Jo – fordi vi efter den begynder at forberede din første ordinære forsendelse og ønsker ikke at sende den hvis du ikke er tilfreds med produktet.
Før du bestiller, skal du bekræfte at du er over 18 år samt at du forstår at dette er et abonnement og hvad det koster.

Det er let at lave ændringer

Som abonnent får du adgang til MIN SIDE. Her kan du selv nemt administrere dit/dine abonnementer: f.eks. springe over forsendelser, bestille en ekstra leverance eller afmelde. Du logger dig ind med brugernavn og password eller via vores passwordløse indlogning.

Vi har som mål at give dig en nemmere hverdag og ønsker dig velkommen som kunde.

PS:

Før du bestemmer dig om du vil abonnere, lader vi dig prøve produktet gratis eller til en nedsat pris. Og – der er ingen krav til mindstekøb.

 

Med venlig hilsen,

EFI AS

Gunnar Tangen