Sokker som ikke strammer

Sokker som ikke strammer

Mange leder efter behagelige sokker – det vigtigste er at de ikke skal stramme for meget. Hos Efi finder du sokker som ikke strammer og også mange andre produkter som booster din hverdag.
Hvad er D-vitamin egentligt? Har du brug for et tilskud?

Hvad er D-vitamin egentligt? Har du brug for et tilskud?

Der tales meget om D-vitamin, specielt i vinterhalvåret når solens stråler ikke længere kan bidrage til kroppens egen produktion. Vitaminet er vigtigt for vores helse og Sundhedsstyrelsen i Danmark anbefaler kosttilskuddet for alle over 4 år i perioden oktober til april, med kun få undtagelser.

Her ser vi nærmere på hvad D-vitamin gør for kroppen og hvordan du får indtaget en tilstrækkelig mængde.
Hvad er ægte ginseng og hvorfor er det godt at bruge i en travl hverdag?

Hvad er ægte ginseng og hvorfor er det godt at bruge i en travl hverdag?

Har du hørt om ginseng og at det kan være godt for din energi og overskud? Har du måske tænkt lidt på om det kan være noget for dig? I denne artikel vil vi fortælle lidt mere om ginseng, hvorfor det er godt - samt andet som kan være nyttigt at vide om denne gamle rod som stammer fra Østasien.
Northborn® - behagelig beklædning i høj kvalitet

Northborn® - behagelig beklædning i høj kvalitet

For os er Northborn® en filosofi. Vi mener at man med fokus på høj kvalitet i alle led, omfattende testning og valg af rette materialer kan tilbyde noget ud over det sædvanlige. Siden vi startede med Northborn® i 2016 har vi haft som mål at gøre dit liv lidt nemmere og mere behageligt. Alle fortjener lidt luksus i hverdagen!
Fordele ved Omega-3 – derfor har du brug for flerumættede fedtsyrer

Fordele ved Omega-3 – derfor har du brug for flerumættede fedtsyrer

Vidste du at fisk er den eneste madvare som du ikke behøver at tænke på med hensyn til at spare på fedtet? Al fisk, men fremfor alt fed fisk som sardiner, ansjos, laks og sild er rige på Omega-3-fedtsyrer. Her finder du information om de livsvigtige fedtsyrer som findes i Omega 3 og tips til hvordan du får nok.
Drømmer du om en god nats søvn?

Drømmer du om en god nats søvn?

Du er ikke alene! På det sidste har vi observeret flere avisartikler som rapporterer at pandemien også har medført en markant forøgelse af mennesker som beskriver søvnproblemer.
Søvn er lige så vigtigt for vores helse og velvære som en sund kost og fysisk aktivitet. Derfor er det vigtigt at du sørger for at få dine 7-8 timer! Og du kan selv gøre meget for at fremme en bedre søvn.
Hudplejeprodukter til hverdagen

Hudplejeprodukter til hverdagen

Efi har i mange år samarbejdet nært med en dansk producent af hudplejeprodukter. Og vi har udviklet flere cremer som er blevet bestsellere blandt vores kunder.
Vi har valgt at fokusere på skånsomme produkter som er dermatologisk testet – produceret under streng kvalitetskontrol.
Barbercreme comeback – sådan bruger du den

Barbercreme comeback – sådan bruger du den

Du husker måske at din far eller bedstefar brugte barbercreme og kost? Et hyggeligt ritual som også i dag har sine tilhængere, men som kræver lidt mere tid end man sædvanligvis har i en travl hverdag.
DEN KOLDE FINE TID

DEN KOLDE FINE TID

Æblerne høstes, løvtræerne viser sig frem i nuancer af rødt og gult, og temperaturen kryber nedover på termometeret. Efteråret er i fremmarch! Selv om dagene bliver koldere og solbrændtheden efter en fantastisk sommer begynder at blegne, er der ingen grund til at pakke kjoler og nederdele væk! For, efterårets trends er præget af blomstrede kjoler, dyremønstre og lag på lag i tøjet. Med et par italienske strømpebukser i garderoben er du klar til at møde efteråret både moderigtig og komfortabel!
Hvordan du barberer intimområdet og bruger en trimmer

Hvordan du barberer intimområdet og bruger en trimmer

Det kan være at du tror du ved hvordan man skal barbere intim området og det er nok ikke blandt de temaer du har taget kursus i. Hvis du har oplevet et udslet eller en brændende fornemmelse kender du til hvor ondt det kan gøre samt hvordan det totalt kan ødelægge udseendet du forestillede dig. Af alle kroppens områder så er det dette du ikke skal have dårlig tid til når du skal barbere det.
Læs videre for at lære hvordan du gør det på en professionel måde…
Abonnement på barberblade til kvinder og mænd – sådan fungerer det

Abonnement på barberblade til kvinder og mænd – sådan fungerer det

Det dansk marked for abonnement på barberskraber og barberblade har efterhånden fået flere alternativer. I denne artikel vil vi fortælle lidt om Efi´s abonnementssystem – om hvorfor vi er et af de bedste alternativer og hvordan du som kunde altid kan føle dig tryg som abonnent hos os. Vi var de første som startede med abonnement på barberartikler og har fortsat med dette siden 1992.
7 tips som hjælper mod dårlig ånde

7 tips som hjælper mod dårlig ånde

Vidste du at op til 70% af os indimellem har et problem med dårlig ånde? Måske har du oplevet det hos en bekendt, men ikke selv tænkt over om du selv har dårlig ånde? Her forklarer vi hvordan du kan finde ud af om du har det og giver dig tips som hjælper dig med at få en frisk ånde.
Northborn ®

Northborn ®

Efi udvikler i samarbejde med nøje udvalgte producenter kvalitetstøj til hverdags- og fritidsbrug. Northborn ® bambusboxershorts har vi for nyligt lanceret, og de er blevet rigtig godt modtaget blandt vores kunder. Merinould-undertrøjer er netop ankommet til lager og der bliver flere spændende lanceringer i tiden fremover.
Ved du hvad du smører din hud med?

Ved du hvad du smører din hud med?

Vi smører os med cremer på jagt efter smuk hud, og det kan være en god ide at tjekke indholdsfortegnelsen. De fleste af os er opmærksom på tilsætningsstoffer i den mad vi spiser, og vil helst have den så naturlig som muligt. Men hvad med din hud, tænker du lige så meget over hvad du smører på den?
Kosttilskud kan hjælpe

Kosttilskud kan hjælpe

Vi er enige med dem der hævder at den bedste måde at tilføre kroppen de stoffer den behøver er via kosten. Men – det er ikke sikkert at din kost til hver en tid er optimalt sammensat og da kan det være en god idé at tage et tilskud.
En nemmere hverdag som abonnent

En nemmere hverdag som abonnent

EFI har forhandlet abonnementer i over 30 år og har et rigtig godt system hvor du nu har din egen webside med en fuldstændig oversigt. Samt mulighed for selv at foretage ændringer hvis du ønsker det.
Gode barberingstips til kvinder

Gode barberingstips til kvinder

Det er nu engang sådan at hårfjerning er en af livets nødvendigheder – også for os kvinder. Når det kommer til redskaber, så er det ikke længere bare farven på barberskaftet som skiller mellem et feminint og maskulint barbersystem. De seneste år er der kommet flere innovative produkter som netop tager hensyn til kvinders specielle behov.

Hvorfor barbere – er det ikke nemmere med voks?
Barbering er en af de hurtigste, enkleste og mindst smertefulde måder at fjerne uønsket hår. Voksning kan være vanskeligt at gøre selv, og mange kvinder vælger derfor dyre salonbehandlinger frem for at gøre det hjemme. Barbering derimod kræver ingen specialkundskaber og er nemt og risikofrit.