Sådan undgår du irriteret hud efter barbering

Sådan undgår du irriteret hud efter barbering

Mange får irriteret hud under og efter barbering, men det behøver ikke at være sådan. Rigtige produkter, rigtig teknik og tilpasning efter hudtype vil fikse det meste. Her er vores bedste tips for at undgå irriteret hud ved barbering.
Abonnement på barberblade til kvinder og mænd – sådan fungerer det

Abonnement på barberblade til kvinder og mænd – sådan fungerer det

Det dansk marked for abonnement på barberskraber og barberblade har efterhånden fået flere alternativer. I denne artikel vil vi fortælle lidt om Efi´s abonnementssystem – om hvorfor vi er et af de bedste alternativer og hvordan du som kunde altid kan føle dig tryg som abonnent hos os. Vi var de første som startede med abonnement på barberartikler og har fortsat med dette siden 1992.
7 tips som hjælper mod dårlig ånde

7 tips som hjælper mod dårlig ånde

Vidste du at op til 70% af os indimellem har et problem med dårlig ånde? Måske har du oplevet det hos en bekendt, men ikke selv tænkt over om du selv har dårlig ånde? Her forklarer vi hvordan du kan finde ud af om du har det og giver dig tips som hjælper dig med at få en frisk ånde.
Hvorfor får du tørre hænder og hvad kan du gøre?

Hvorfor får du tørre hænder og hvad kan du gøre?

Vores hænder udsættes for stor belastning. Derfor er det ret almindeligt med tørre hænder og andre lignende hudproblemer. Heldigvis er der meget du selv kan gøre for at lindre tørre, sprukne og irriterede hænder. Her er vores bedste tips:
Barbercreme comeback – sådan bruger du den

Barbercreme comeback – sådan bruger du den

Du husker måske at din far eller bedstefar brugte barbercreme og kost? Et hyggeligt ritual som også i dag har sine tilhængere, men som kræver lidt mere tid end man sædvanligvis har i en travl hverdag.
Northborn ®

Northborn ®

Efi udvikler i samarbejde med nøje udvalgte producenter kvalitetstøj til hverdags- og fritidsbrug. Northborn ® bambusboxershorts har vi for nyligt lanceret, og de er blevet rigtig godt modtaget blandt vores kunder. Merinould-undertrøjer er netop ankommet til lager og der bliver flere spændende lanceringer i tiden fremover.
Ved du hvad du smører din hud med?

Ved du hvad du smører din hud med?

Vi smører os med cremer på jagt efter smuk hud, og det kan være en god ide at tjekke indholdsfortegnelsen. De fleste af os er opmærksom på tilsætningsstoffer i den mad vi spiser, og vil helst have den så naturlig som muligt. Men hvad med din hud, tænker du lige så meget over hvad du smører på den?
Kosttilskud kan hjælpe

Kosttilskud kan hjælpe

Vi er enige med dem der hævder at den bedste måde at tilføre kroppen de stoffer den behøver er via kosten. Men – det er ikke sikkert at din kost til hver en tid er optimalt sammensat og da kan det være en god idé at tage et tilskud.
En nemmere hverdag som abonnent

En nemmere hverdag som abonnent

EFI har forhandlet abonnementer i over 30 år og har et rigtig godt system hvor du nu har din egen webside med en fuldstændig oversigt. Samt mulighed for selv at foretage ændringer hvis du ønsker det.
Gode barberingstips til kvinder

Gode barberingstips til kvinder

Det er nu engang sådan at hårfjerning er en af livets nødvendigheder – også for os kvinder. Når det kommer til redskaber, så er det ikke længere bare farven på barberskaftet som skiller mellem et feminint og maskulint barbersystem. De seneste år er der kommet flere innovative produkter som netop tager hensyn til kvinders specielle behov.

Hvorfor barbere – er det ikke nemmere med voks?
Barbering er en af de hurtigste, enkleste og mindst smertefulde måder at fjerne uønsket hår. Voksning kan være vanskeligt at gøre selv, og mange kvinder vælger derfor dyre salonbehandlinger frem for at gøre det hjemme. Barbering derimod kræver ingen specialkundskaber og er nemt og risikofrit.

Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?

Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?

Et ord: Innovation
Et hurtigt kig på Wilkinson Sword´s historie vil afsløre flere unikke innovationer. Som Wilkinson Swords autoriserede distributør i Norden i over 25 år, har vi solgt mange af disse unikke barbersystemer. Tilbagemeldingerne fra kunderne har gennem årene været meget positive og mange af vores egne ansatte bruger stadig barbersystemer som blev lanceret i starten af 90´erne.
Helsetips udover de sædvanlige!

Helsetips udover de sædvanlige!

Bliver du let forkølet?
Hvert efterår kan vi læse i aviser og ugeblade om hvad vi kan gøre for at undgå at blive forkølet. Der gives mange mere eller mindre gode råd - bl.a. om indtag af regelmæssige gramdoser af vitamin C, som faktisk har effekt. I følge aviserne er det bedste nok at lade forkølelsen gå sin gang – den varer omtrent en uge.
DEN KOLDE FINE TID

DEN KOLDE FINE TID

Æblerne høstes, løvtræerne viser sig frem i nuancer af rødt og gult, og temperaturen kryber nedover på termometeret. Efteråret er i fremmarch! Selv om dagene bliver koldere og solbrændtheden efter en fantastisk sommer begynder at blegne, er der ingen grund til at pakke kjoler og nederdele væk! For, efterårets trends er præget af blomstrede kjoler, dyremønstre og lag på lag i tøjet. Med et par italienske strømpebukser i garderoben er du klar til at møde efteråret både moderigtig og komfortabel!
Føddernes bedste ven!

Føddernes bedste ven!

Nogen tager dem på først, andre sidst. Nogen gør det stående, andre foretrækker at sætte sig ned, mens andre igen måske behøver lidt hjælp. Uanset rutine, så er ”sok på fod” som oftest en del af påklædningen på den nordlige del af halvkuglen. Et simpelt og ofte undervurderet stykke beklædning som kan være kilden til megen unødvendig stress og ubehag. Mærker af stramme sokker på læggen, sokker der er gledet ned under foden, klamme tæer eller dårlig lugt - men nu ikke længere. Din fod fortjener bedre, din fod fortjener en kvalitetssok!
Hurtigt, trygt og effektivt

Hurtigt, trygt og effektivt

Drømmer du dig hen til en kridhvid strand, azurblåt hav og palmesus? Når tågen kommer og der er sneslud i luften, så er du ikke alene om at booke rejsen til behagelige Madeira, solrige Florida eller eksotiske Indonesien! Selv om du er typen som egentligt længes efter pejsehygge i sommerhuset, rødme i kinderne og spor i sneen, så er der en ting fælles – din hud er med på turen! Hvad enten du tager ud i naturen eller til Costa del Sol, er der her nogen nyttige tips (udover solcreme) om hvad du bør tage med i bagagen!
Sov godt og få det bedre

Sov godt og få det bedre

Hvor meget søvn du behøver kunne måske altid se ud til at være fem minutter mere end du faktisk får? Bekymringer om antal timer søvn eller søvnkvaliteten som du opfatter den en nat – eller generelt – vil altid skabe flere problemer end dine faktiske søvnvaner. Søvn er vigtigt, men de fleste af os behøver mindre end vi tror.
Sommer og ferietid er over os

Sommer og ferietid er over os

Her i Efi snakkede vi lidt til frokosten forleden dag om hvilke af vores produkter som burde nævnes specielt med tanke på ugerne fremover. Her finder du nogen tips som måske kan være til nytte
Træt af at ikke få nok søvn?

Træt af at ikke få nok søvn?

Du har brug for en god nats søvn for at kunne fungere optimalt om dagen. Mange af os døjer fra tid til anden med søvnproblemer og vi har derfor samlet nogen tips som kan være til hjælp.