Kosttilskud kan hjælpe

Vi er enige med dem der hævder at den bedste måde at tilføre kroppen de stoffer den behøver er via kosten. Men – det er ikke sikkert at din kost til hver en tid er optimalt sammensat og da kan det være en god idé at tage et tilskud.

Efi samarbejder nært med flere producenter for at udvikle kosttilskud af høj kvalitet som giver den virkning du som kunde forventer. Formuleringerne opgraderes stadig i tråd med ny forskning og indspil. Produkterne du finder omtalt her er en blanding af nye samt gamle velprøvede midler, produceret efter strenge kvalitetsnormer.

Frisk ånde på 3 minutter

Zinkoral – en sensation da den blev lanceret for godt og vel 20 år siden. En af Norges største aviser erklærede på forsiden: Superpillen mod dårlig ånde. Og ja – produktet virker som forventet. Hovedårsagen til dårlig ånde skyldes forhold i selve mundhulen: bakterier der laver flygtige svovlgasser som lugter dårligt. Men – zink binder sig til svovl og neutraliserer derfor lugten. Enkelt ja – men det tog mere end 2 år at udvikle og dokumentere en velsmagende tablet som fungerer i op til 6 timer.

Ægte ginseng – mere overskud og energi i hverdagen

Velafprøvet naturmiddel med tusindårig tradition. Fremstillet af en af Syd Koreas ledende producenter som også sælger på det krævende hjemmemarked. Il Hwa benytter kun ginsengrødder i produktionen og behersker en avanceret fremstillingsproces som sikrer højt indhold af de aktive stoffer som kaldes ginsenosider. Ginseng er mest kendt for at bidrage til mere energi og vitalitet, koncentration samt at immunsystemet fungerer normalt.

Rent blåbærekstrakt fra de Skandinaviske skove

Et meget populært tilskud. Blåbær har været brugt i både madlavning og som helsefremmende middel i hundredvis af år. Blåbær indeholder gode antioxidanter som bidrager til at beskytte cellerne i din krop. Og det er kendt at blåbær indeholder stoffer som er gode for øjets helse.

Omega 3 for hjertet, hjernen og synet

Det har længe været kendt at de livsnødvendige fedtsyrer EPA og DHA som begge findes i Omega 3 bidrager til at hjertet fungerer normalt. Den gode effekt får du ved indtag af mindst 250mg EPA og DHA. Fedtsyren DHA er også vigtig for at hjernen og synet skal fungere normalt og du opnår effekt ved indtag af mindst 250mg DHA pr. dag.