text.skipToContent text.skipToNavigation
Blue blåbæreekstrakt fra skandinaviske skove

Blåbær er godt for synet og maven.

Daglig dosis

Blue indeholder kun ren ekstrakt fra blåbær. En anbefalet dagsdosis på 2 tabletter svarer til 28 gram frisk blåbær hvoraf 70 mg udgør antocyaniner. En æske med 60 tabletter svarer til næsten 1 kg frosne blåbær og giver dig så meget som 2100 mg antocyaniner.

Godt for synet

Blåbær bidrager til blodcirkulation i øjet.

Godt for maven

Det er en gammel nyhed at blåbær er godt for maven og at det hjælper til med at vedligeholde en funktionsdygtig slimhinde i  mave/tyndtarm.

Antocyaniner

Blåbær indeholder store mængder antocyaniner som bidrager til at beskytte kroppens celler mod oxidativ stress. 

Spis skandinaviske skovblåbær hver dag!

Blåbær har været brugt i både madlavning og som et naturmiddel i hundredevis af år. Og det er ikke uden grund at vores gamle og kære bær er så populære:

Praktisk og nemt abonnemet

Fordi vi ikke sælger vores produkter i forretninger har vi lavet et praktisk abonnement. Bestil derfor din gratis prøve i dag og få Blue blåbærekstrakt leveret direkte hjem i din egen postkasse i løbet af kort tid. Blue er produceret efter strenge kvalitetskrav.

Prøv Blue blåbærekstrakt gratis i 30 dage og betal kun kr 39,- for porto/ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Blue Blåbærekstrakt gratis i 30 dage og betal kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din gratis pakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 æsker Blue blåbærekstrakt hver anden måned. Pris pr. æske: kr 203,- Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 435,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.