Kosttilskud

Det bedste er at spise sundt og varieret, men i en hektisk hverdag er det ikke altid lige let. Kosttilskud kan bidrage til at du undgår mangler af bl.a. vitaminer og mineraler.

category-1000-dk.jpg

Abonner – få en nemmere hverdag!

Du behøver ikke længere at bekymre dig om at løbe tør for dine favoritprodukter, som du bruger hver dag. Vi har et bredt udvalg af produkter som du kan abonnere på og de leveres når du har brug for opfyldning.

 • 1

  Modtag en komplet startpakke

  Startpakken indeholder alt det du har brug for at komme i gang og er enten gratis eller med meget stor rabat. Det er for at du skal kunne sikre dig at kvaliteten er som forventet og at du kan lide produktet.

 • 2

  Abonnementsperiode

  Du får faste leverancer af produkterne du bruger – når du har brug for dem. Du kan selv nemt ændre dine leveringspræferencer og det er ingen krav til mindstekøb. Faktura følger med i forsendelsen.

 • 3

  Afslut når du vil

  Efter modtagelse af startpakken skal du give os besked inden oplyst frist (2-4 uger afhængig af produkt) hvis du ikke ønsker at fortsætte med at abonnere. Som abonnent kan du hvornår som helst afslutte.

Har du spørgsmål?

Vi har en rigtig god kundeservice som gerne svarer på dine spørgsmål. Vi har også samlet nogen ofte stillede spørgsmål og svar herunder.

 • Kan jeg abonnere hvis jeg er under 18 år?
 • Hvordan fungerer abonnementet?
 • Kan jeg give et abonnement i gave?
 • Er der bindingstid på nogen af abonnementerne?

Relevante artikler

Hvad er D-vitamin egentligt? Har du brug for et tilskud?

Hvad er D-vitamin egentligt? Har du brug for et tilskud?

Der tales meget om D-vitamin, specielt i vinterhalvåret når solens stråler ikke længere kan bidrage til kroppens egen produktion. Vitaminet er vigtigt for vores helse og Sundhedsstyrelsen i Danmark anbefaler kosttilskuddet for alle over 4 år i perioden oktober til april, med kun få undtagelser.<br><br> Her ser vi nærmere på hvad D-vitamin gør for kroppen og hvordan du får indtaget en tilstrækkelig mængde.

Læs artiklen
Hvad er ægte ginseng og hvorfor er det godt at bruge i en travl hverdag?

Hvad er ægte ginseng og hvorfor er det godt at bruge i en travl hverdag?

Har du hørt om ginseng og at det kan være godt for din energi og overskud? Har du måske tænkt lidt på om det kan være noget for dig? I denne artikel vil vi fortælle lidt mere om ginseng, hvorfor det er godt - samt andet som kan være nyttigt at vide om denne gamle rod som stammer fra Østasien.

Læs artiklen