Fleksibelt abonnement

Ingen bindingstid, let at tilpasse

Høj kvalitet

Fuld returret i 30 dage uden begrundelse

Trygt og nemt

Ingen krav til mindstekøb

Ja tak, send mig en startpakke med C plus. Jeg betaler kun kr 39,- for levering.
C plus
ABONNEMENT FOR

C plus

Modtag en startpakke og betal kun kr 39,- for levering.
INDHOLD I STARTPAKKEN
1 æske C plus med 60 tabletter

Hvorfor bør du tage C-vitamin hver dag?

For helt at kunne forstå hvor vigtigt det er med et dagligt tilskud af C-vitamin, må du først være klar over at mennesket ikke er i stand til selv at producere dette i kroppen. Vitaminet fungerer som en antioxidant ved at beskytte kroppen mod oxidativ stress.

Produktdetaljer

Produktinformation

C plus - syreneutral C-vitamin

60 tabletter – Nettovægt: 30 gram

C plus tabletter fremstilles på en speciel måde sådan at de langsomt opløses og frigør C-vitaminet. De er syreneutrale og skånsomme for maven.

Anbefalet daglig dosis (voksne samt børn fra 11 år og derover): 1 tablet. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Indhold pr. anbefalet daglig dosis (1 tablet): 200 mg C-vitamin* (i ester-form og som syreneutralt calciumascorbat ). (*250 % af dagligt referenceindtag)

Kosttilskud må ikke træde i stedet for en daglig varieret kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.

Opbevares: Uden for små børns rækkevidde, tørt og i stuetemperatur.

Et kvalitetsprodukt fra EFI

Ingredienser

Vitaminer (calcium- L-ascorbat), L-ascorbyl-6-palmitat, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer), hybenpulver (Rosa canina), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Sitrusfrukter som innholder C-vitamin

Et livsvigtigt vitamin

C-vitamin mangel kan forårsage skørbug og vitaminet bidrager til at immunsystemet fungerer normalt. I tillæg mindsker det træthed og udmattelse, øger jernoptagelse og bidrager til normal kollagendannelse som bl.a. har betydning for huden.

C plus leveres som depot tabletter

Det betyder at C vitaminet langsomt frigøres i tyndtarmen, så det optages i kroppen over længere tid end med almindelige tabletter. Dette betyder at du tilføres en jævn mængde C vitamin over lang tid og det bevirker at dine celler bedre kan udnytte det C vitamin der findes i C plus.

Illustrasjon av en kapsel med frukter som inneholder C-vitamin
Hender som viser hjertetegn over magen

Syreneutral og skånsom mod maven

I modsætning til tabletter med ascorbinsyre er C plus tabletterne syreneutrale – og derfor skånsomme mod maven.

Esterform og hybenpulver

Det, at C plus er i esterform og indeholder hybenpulver som er rigt på bioflavonider og andre enzymer, gør at C plus optages lettere i kroppen.

Illustrasjon av kjemisk symbol for C-vitamin
Prøv gratis i 2 måneder og betal kun kr 39,- for levering.
Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 3 uger efter at du modtog din startpakke.
Som abonnent modtager du 2 æsker C plus hver fjerde måned. Pris pr. æske: kr 113,-. Kun kr 39,- kommer i tillæg for levering pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 265,-.
ABONNEMENT FOR

C plus

Betal kun kr 39,- for startpakken

Du bliver abonnent, men kan når som helst afmelde. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 3 uger efter at du har modtaget din startpakke.

DETALJER OM ABONNEMENTET

Du modtager nye forsendelser hver 4. måned. Pris pr. forsendelse kr 265,-.

Bestillingsskema

Expressudfyldning

Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

Alle felter er obligatoriske
Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!