text.skipToContent text.skipToNavigation
Panax Ginseng - Prøv ægte Ginseng fra Korea! Få et boost med Panax Ginseng!

Få et boost med ren, flydende Panax Ginseng. En krukke er nok til 60 dages forbrug.

Ægte flydende Panax ginseng ekstrakt

Panax ginseng er propfyldt med dyrebare ginsenosider. Krukkerne ligger i forseglede, nummerede trækasser (måleske medfølger). Panax er kontrolleret og godkendt af den koreanske stat.

Tag Panax flydende ginseng som den er, eller i te, kaffe eller kogende vand tilsat lidt honning - brug fantasien.

En dagsdosis indeholder minimum 35 mg ginsenosider. Krukken indeholder til 60 dages forbrug. I den periode vil du opleve at du efterhånden får mere energi og større overskud!

Trænger du til mere overskud og energi i en travl hverdag?

Så bør du prøve ægte Ginseng fra Korea. Denne spændende rod med tusindårig tradition har mange gode egenskaber men det som fremhæves er:

 • Energi
 • Koncentrationsevne
 • Immunsystem
 • Vitalitet
 • Fysiske og mentale præstationer
   

Ægte ginseng?

Har du tidligere prøvet ginseng – og er du blevet skuffet? De aktive ingredienser i ginseng hedder ginsenosider. For at lave et produkt som virker, er det vigtig med en møjsommelig og avanceret produktionsproces. Det er også væsentligt at det kun er selve ginsengroden som bruges. Dette er baggrunden for at vi har valgt at få vores ekstrakt direkte fra en af Syd-Koreas største producenter IL HWA  - som også sælger sine produkter på det krævende hjemmemarked.

Hvorfor vil vi forære dig en krukke ginseng (30g)?

Vi ved at vi har en SUPER ginseng som vil give dig den effekt du forventer. Den bedste reklame er altid at lade kunderne prøve et nyt produkt for selv at teste virkningen.

Panax ginseng er et anerkendt adaptogen

At en plante eller et præparat har en adaptogen effekt betyder at den får kroppen til at tilpasse sig miljøfaktorer og undgå skadevirkninger fra disse. Et adaptogen hjælper på en måde kroppen til at hjælpe sig selv.

Oprindeligt var benævnelsen adaptogen ikke anerkendt i vesten, men i 1998 blev benævnelsen "Adaptogen" tilladt at bruge på et udvalg af produkter.  Anerkendte adaptogener i dag er bl.a. Schisandra, Rosenrod, Sibirisk ginseng og Panax ginseng.

Hvis du bruger lægemidler, anbefaler vi at du kontakter din læge, før brug. Kosttilskud som bl.a. ginseng og hvidløg kan forstærke effekten af blodfortyndende medicin.

JA, send mig en GRATIS krukke ÆGTE Panax-ginseng i en forseglet trækasse. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv gratis i 60 dage og betal kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 4 uger efter du har modtaget din gratis pakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 1 krukke ægte Panax Ginseng hveranden måned. Pris pr. krukke: kr 339,- (portofrit tilsendt).

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.