text.skipToContent text.skipToNavigation
Styrk din helse med NEWOMEGA

Omega 3 - et velkendt kosttilskud.

D og E vitamin

newomega er tilsat både D og E vitamin. E vitamin spiller en vital rolle i hver eneste celle i kroppen. De mange positive egenskaber i D vitamin har fået stor opmærksomhed på det seneste og det er specielt vigtig for os nordboere at tilføre kroppen et tilskud i de mørke efterårs og vintermåneder. D vitamin bidrager bl.a. til immunsystemets normale funktion.

newomega - ren - højkoncentreret Omega 3

Det har længe været kendt at de essentielle fedtsyrer EPA og DHA som findes i Omega 3 bidrager til hjertets normale funktion. Den gode effekt opnås ved et indtag af mindst 250mg EPA og DHA. Spiser du fed fisk to til tre gange om ugen får du nok. Det er vel de færreste af os som gør det - derfor kan det være en god ide med et daglig tilskud af højkoncentreret Omega 3.

Nogle enkle råd:

- Brug en fiskeolie
- Tjek at olien er klar og smager godt
- Vælg en olie som er omhyggeligt renset

En dagsdosis newomega

newomega kapslerne er lette at sluge. 3 kapsler pr. dag giver dig hele 970 mg Omega 3 heraf 450 mg EPA og 355 mg DHA. Hver boks indeholder 120 kapsler.

Bestil din startpakke allerede i dag - så får du en boks newomega med 120 kapsler leveret lige hjem i postkassen i løbet af kort tid!

Ja tak, send mig en GRATIS boks newomega - højkoncentreret Omega 3. Jeg betaler kun kr 39 for porto og ekspedition.

 • Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!
 1. 1

  Prøv newomega gratis i 60 dage og betal kun kr 39 for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 4 uger efter du har modtaget din gratis pakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 1 boks newomega højkoncentreret Omega 3 hveranden måned. Pris pr. boks: kr 219. Kun kr 27 kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 246.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.