Hurtigt, trygt og effektivt

Drømmer du dig hen til en kridhvid strand, azurblåt hav og palmesus? Når tågen kommer og der er sneslud i luften, så er du ikke alene om at booke rejsen til behagelige Madeira, solrige Florida eller eksotiske Indonesien! Selv om du er typen som egentligt længes efter pejsehygge i sommerhuset, rødme i kinderne og spor i sneen, så er der en ting fælles – din hud er med på turen! Hvad enten du tager ud i naturen eller til Costa del Sol, er der her nogen nyttige tips (udover solcreme) om hvad du bør tage med i bagagen!

Rejs naturligt

Huden er dit største organ. Den lader os føle temperaturer, berøring, smerte og tryk. Huden er en vigtig kilde til information om omverdenen. Du kan ret og slet ikke leve uden den og derfor bør du passe på den! Lige så vigtigt det er hvad du putter i munden bør du være bevidst om hvad du smører på huden. Vælg gode og skånsomme produkter som er dermatologisk testet og uden parabener. Fordi - cremer skal beskytte og bevare, ikke irritere eller skade. Vores hudplejeserier er produceret under streng kvalitetskontrol i Danmark og består af nøje udvalgte ingredienser. Aloe Vera i DGEA cremen tilfører fugtighed og bidrager til at berolige hud der er udsat for stress. En egenskab som er lige relevant på cruise i Caribien eller i bjergene i Schweiz! E-vitamin og kreatin bidrager til at modvirke fine linjer og alderstegn. Ømme fødder har godt af en plejende creme. Salvie og søgræsekstrakt i basik fodcreme styrker huden og giver den smidighed - perfekt pleje efter en hel dag med sand mellem tæerne eller efter en lang travetur!

Rejs “trådløst”

Drop oplader og glemte adaptere! Lad barbermaskinen blive hjemme uden at lade det være på bekostning af et velbarberet ydre. Det enkle er ofte det bedste - og nu har vi gjort det både mere plejende og endda nemmere! Alt hvad du behøver er en barberskraber og basik shave glider. Bare påfør, barber og massér cremen let ind. Shave glider fungerer både som barberskum og som plejende hudcreme! Tag til Sahara eller en hytte uden indlagt vand - med basik shave glider vil du kunne være glatbarberet uanset destinationen!

Tager du i tillæg en barberskraber fra Quattro-familien med i toilettasken har du dækket alle dine barberingsbehov med kun to produkter! Med kombineret barberskraber og batteridrevet trimmer i et produkt barberer og friserer du nemt med Quattro Bikini og Quattro Titanium Precision.

Rejs basic med basik!

Alle vores hudplejeprodukter findes i rejse-størrelser. Her er det bare at tage dine daglige rutiner med dig - eller spabehandling - gennem sikkerhedskontrollen, hurtigt, trygt og effektivt!