En nemmere hverdag som abonnent

EFI har forhandlet abonnementer i over 30 år og har et rigtig godt system hvor du nu har din egen webside med en fuldstændig oversigt. Samt mulighed for selv at foretage ændringer hvis du ønsker det.

Vores mål er at gøre det let for dig - sørge for at der er hverdagsprodukter du ikke længere behøver at lede efter eller sætte på indkøbslisten. Abonnementer er i følge vores filosofi med til at fjerne unødig shopping og kostbare impulskøb. Trusser, sokker, vitaminer, barberblade - det du ønsker som "bare" skal være der når du har brug for det - det er hvad vi tilbyder.

Vores mål er at du skal afslutte din søgen efter den perfekte hudcreme, boxershorts eller sokker når du handler hos os. DU abonnerer - EFI sørger for at produkterne leveres regelmæssigt når DU ønsker det. OG at de med få undtagelser er netop som de var da du prøvede dem og blev tilfreds med dem første gang!

Her er den "lille" tekst hvis du er lidt usikker på at prøve et abonnement fra EFI

Du bestiller et abonnement hvor startpakken er til en favorabel pris. Derefter vil du modtage ordinære forsendelser til ordinær pris. Du kan stoppe når som helst, men efter at du har modtaget startpakken skal du give besked inden fristen som gælder for det produkt du har bestilt. (oftest 2-3 uger). Hvorfor denne frist? Ja - fordi vi efter ca 2 uger begynder at forberede din første ordinære forsendelse - og vi ønsker ikke at sende dig denne hvis du ikke kunne lide produktet.

Før du bestiller må du bekræfte at du er over 18 år og at du har forstået at dette er et abonnement og hvad det hele koster.

Efi har over 100 tusinde tilfredse abonnenter i hele Norden som har abonneret i flere årtier.