Abonnement på barberblade til kvinder og mænd – sådan fungerer det

Det dansk marked for abonnement på barberskraber og barberblade har efterhånden fået flere alternativer. I denne artikel vil vi fortælle lidt om Efi´s abonnementssystem – om hvorfor vi er et af de bedste alternativer og hvordan du som kunde altid kan føle dig tryg som abonnent hos os. Vi var de første som startede med abonnement på barberartikler og har fortsat med dette siden 1992.

Efi har repræsenteret Wilkinson Sword i Danmark i over 30 år og har siden starten haft titusinder af tilfredse abonnenter. Wilkinson Sword er en af verdens 2 ledende producenter af barbersystemer og er et trygt valg.

Hvordan fungerer et abonnement på barberblade og barberskraber?

Sådan fungerer det i 6 punkter:

 1. Vælg den barberskraber som passer dig bedst (se vores tips nedenfor)
 2. Bestil – du behøver ikke betale på forhånd – der følger en faktura med i pakken.
 3. Få leveret din startpakke med håndtag, blad og skum/gel (hvis det er inkluderet) *
 4. Prøv og find ud af om du er tilfreds
 5. Tilpas abonnementet hvis du har behov for det (f.eks. springe over, bestil en ekstra leverance eller afmeld). Dette gør du nemt på MIN SIDE.
 6. Du modtager din ordinære forsendelse i henhold til et bestemt tidsinterval, først ca. en måned efter startpakken og derefter hver tredje eller fjerde måned.

*Eksakt hvad der indgår; antal, tidsinterval og prisen for produktet du har valgt, ser du på produktsiden og når du foretager bestillingen. Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb.

Her kan du se en oversigt over alle vores barberskrabere og tilhørende produkter

Fire punkter som fremhæver Efi´s abonnementssystem

 • Kvaliteten – vi garanterer at alle produkter holder en stabil høj kvalitet
 • Fleksibiliteten – du kan nemt tilpasse abonnementet til dit behov
 • Du har kontrollen – du bestemmer hvornår og hvor ofte du vil have leverancer
 • Du kan selv nemt lave ændringer på MIN SIDE som alle abonnenter tildeles

Hvem passer et abonnement til?

Et nemt, smidigt abonnement passer til dig som …

 • Ofte glemmer at købe nye barberblade
 • Er træt af at skulle huske hvilke blade som passer til din skraber og risikere et fejlkøb
 • Vil frigøre tid og energi – og lade sådanne indkøb ske automatisk
 • Synes det er praktisk at få barberbladene lige hjem i postkassen
 • Vil slippe for at huske på hvornår det er på tide at købe nye barberblade/li>

Det passer uanset om du er mand eller kvinde, ung eller ældre. Vi har desuden et antal forskellige barberskrabere og blade så du let kan vælge den du synes bedst om.

Hvilken barberskraber er bedst?

Så til det evige spørgsmål: hvilken barberskraber og blade er egentligt bedst? Vi tilbyder 9 forskellige barberskrabere til kvinder og mænd som alle har specielle egenskaber. Hvilken en af dem som passer bedst til dig, beror på hvad du er ude efter, hvad slags hårvækst og hud du har, samt hvad du selv foretrækker.

Det er vanskeligt at fremhæve en barberskraber som den absolut bedste og selv om forskellige ”bedst i test” artikler sætter karakterer og rangordener barberskrabere, så er vi alle forskellige og har forskellige behov.

Vores bestsellere og dem som flest abonnerer på lige nu er disse to:

Begge er barberskrabere som tilbyder en barberoplevelse ud over det sædvanlige. Hvis du er ude efter den mest avancerede barberskraber til mænd vi har i vores sortiment, er Hydro 5 et sikkert kort at starte med. Og den bedste til kvinder vil helt sikkert være Intuition systemet.

Til dig som er på udkig efter en god barberskraber til underlivet, kan vi anbefale Quattro Bikini for Women. Den har en batteridrevet trimmer i den ene ende og fæste for de avancerede Quattro blade i den anden ende. Perfekt til intimbarbering samt formning af bikinilinjen.

Hvad koster det at abonnere på barberblade?

Du finder til hver en tid opdaterede priser på alle vores barbersystemer på efi.dk. Vi tilstræber at holde en stabil pris på alle abonnementsprodukter. Som abonnent har du 18 måneders prisgaranti (fastpris) fra du indgår abonnementsaftalen. Skulle prisen på det produkt du abonnerer på forhøjes i prisgarantiperioden, vil forhøjelsen vises som en rabat på din faktura.

Hos Efi får du desuden altid en billig startpakke før du starter dit abonnement. Og i specielle kampagneperioder kan vi tilbyde dig gratis startpakke. Det bedste er at besøge den respektive produktside for at tjekke om vi har en kampagne lige nu.

Startpakken indeholder sædvanligvis en barberskraber og et par barberblade. Udover det får du indimellem en ekstrabonus med i form af barbergel eller barberskum.

Vores billigste barberblade som du kan abonnere på er:

Barberbladsabonnement til kvinder

Disse 4 barbersystemer tilbyder vi til kvinder:

 1. Intuition Sensitive Care
 2. Hydro Silk
 3. Lady Protector
 4. Quattro Bikini for Women

Klik dig videre for at læse mere om hvad der er forskellen på disse barberskrabere og find din favorit!

Barberbladsabonnement til mænd

Disse 4 barberskrabere tilbyder vi til mænd

 1. Hydro 5
 2. Quattro Titanium
 3. Quattro Titanium Precision
 4. Xtreme3 system

Klik på et produkt for at læse mere om systemernes forskellige funktioner og fordele – og find din favorit!

Hvor ofte skal man skifte barberblad?

Alle har forskellig typer hår og barberrutiner. Du barberer dig måske hver dag, hver anden dag eller en gang om ugen? Det vil naturligt nok indvirke på hvor ofte du skal skifte blad. Nogen mener man bør skifte blad efter hver 5-7 barbering. Det er jo sådan at barberbladet efterhånden bliver sløvere og et perfekt resultat uden irritation kræver et skarpt blad!

Af den grund kan du altså have brug for at skifte barberblad efter nogen få barberinger selv om du ikke gør det så ofte.

Det bedste er at du selv prøver hvordan barberskraberen præsterer. Føles det bekvemt mod huden? Er bladene skarpe nok til at give et perfekt resultat? Skærer du dig? Vær også opmærksom på hårstrå som vokser indad og andre irritationer efter barberingen – hvis du pludselig får det, så kan det være et tegn på at du har brugt samme barberblad for længe.

Vi har konstrueret vores abonnementssystem så du skal kunne få leveret barberblade i den rytme som passer dig med hensyn til hvornår bladene bør skiftes. Men med tanke på at behovet er individuelt kan du altid på en nem måde tilpasse dine leverancer.

Abonner på engangsbarberskrabere

Har du aldrig brudt dog om systembarberskrabere hvor du skal skifte blad? Har du dårlig tid eller barberer du dig sjældent? Så har vi et abonnement også til dig – på engangsbarberskrabere eller måske mere korrekt flergangsbarberskrabere.

Xtreme3 engangsbarberskrabere

Glem ikke barberskum – abonner også på det

Noget af det vigtigste for en perfekt barbering, som er at slippe for sår og tør hud, er at bruge skum eller gel af høj kvalitet. Hos Efi får du ikke kun barberblad lige hjem til dig - du kan også abonnere på skum!

Ved at blive abonnent sikrer du dig at du aldrig løber tør for skum eller glemmer det på indkøbsturen.

Og du kan også her tilpasse leverancerne til netop dit behov og forbrug.

Her er vores 3 alternativer for barberskum, creme og gel

Vores råd er at du tester både skum og gel eller hvorfor ikke den fantastiske barbercreme basik før du bestemmer dig.

Hvordan afslutter du et abonnement?

Du kan når som helst opsige et abonnement hos Efi. Du kan gøre det selv ved at logge dig ind på MIN SIDE på efi.dk. Her finder du en oversigt over alle abonnementer du har og du kan tilpasse eller afslutte dem som du ønsker det.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med dine ønsker.

Købe barberskraber og blade uden at abonnere?

Hvis du føler at det at abonnere ikke passer helt til dig, inviteres du til at besøge vores webshop og bestille det det du har brug for der.

Her finder du alt indenfor barbering på efishop.dk