Ved du hvad du smører din hud med?

Vi smører os med cremer på jagt efter smuk hud, og det kan være en god ide at tjekke indholdsfortegnelsen. De fleste af os er opmærksom på tilsætningsstoffer i den mad vi spiser, og vil helst have den så naturlig som muligt. Men hvad med din hud, tænker du lige så meget over hvad du smører på den?

Dermatologisk testet

– For os er det meget vigtigt at kunne tilbyde gode og skånsomme produkter, siger Gunnar Tangen fra Efi. Efi sælger hudpleje som er dermatologisk testet og uden parabener. Ingredienserne er nøje udvalgt og produktionen foregår under streng kvalitetskontrol i Danmark.

Søgræs, Shea Butter og salvie

Ingredienserne i produkterne fra Efi har naturlig oprindelse og består blandt andet af Søgræsekstrakt,Shea Butter og Salvie.

– Søgræsekstrakt udvindes fra tangen Fucus Vesiculosus. Den bidrager til at genopbygge hudens elasticitet og har bliver brugt til at pleje og tilføre huden fugt i lang tid, siger Tangen, og fortæller at Shea Butter også er en god fugtighedsgiver som hindrer udtørring.

– Shea Butter stammer fra Sheanødden og indeholder triglycerider som kan fremme fornyelsen af huden. Salvie beskytter og giver huden styrke og smidighed og er derfor specielt egnet til fodprodukter

Efi har også glycerin og algeekstrakt som ingredienser i flere af sine produkter, og ifølge Gunnar Tangen er glycerin en af de mest udbredte plantebaserede fugtighedsgivere.

– Algeekstrakterne udvindes fra brunalger som giver en biologisk beskyttelse af huden, og holder den fugtig og mindsker fine linjer og rynker.

Læs mere om hudplejeprodukterne fra Efi.