Daglig hudpleje for både kvinder og mænd

Titusinder af kunder tager ikke fejl – disse cremer «leverer»! Her får du en komplet oversigt over alle de hudcremer vi har og hvorfor de er blevet så populære.

I samarbejde med en af Skandinaviens ledende producenter af hudplejeprodukter har Efi efterhånden fået en hel serie cremer til både kvinder og mænd.

Det hele startede med DGEA® - en fyldig ansigtscreme med ingredienser som ginseng, kreatin, e-vitamin og aloe vera. Den opleves af mange som en uundværlig del af den daglige ansigtspleje og beskrives som smidig, behagelig og silkeblød. Lavet til kvinder i alder 30+ og leveres både i en parfumeret og uparfumeret variant.

Fordi det i forbindelse med barbering anbefales at bruge en god creme for at berolige huden, var det naturligt at vi lancerede DGEA® blue. Dette er en specialudviklet ansigtscreme til mænd. Mange sætter stor pris på den maskuline men alligevel neutrale duft samt at den hurtigt trækker ind i huden.

I basik® serien findes mere problemløsende produkter: basik AGE DEFENCE er en unisex ansigtscreme som er perfekt til dig som begynder at se lidt fine linjer og tilløb til rynker. Hovedingrediensen golden seaweed (algeekstrakt) er rig på fedtstoffer, antioxidanter og vitaminer – stoffer som huden behøver for at bevare fugtighed og elasticitet.

En god fodcreme var der mange som efterlyste. Og basik fodcreme med velgørende perler med E-vitamin samt ingredienser som shea butter og søgræsekstrakt giver fødderne den pleje de behøver.

Mange døjer med tørre og sprukne hænder – specielt i den kolde årstid. basik håndcreme er lavet netop for at lindre og pleje. I lighed med basik fodcreme har også denne små perler med e-vitamin som let knuses når cremen påføres. (perlerne er lavet af cellulose). I tillæg indeholder den havalgeekstrakt, sheasmør og glycerin – som bidrager til at beskytte huden mod hverdagens påvirkninger.

Sidste skud på stammen er basik shave glider creme for men og unisex varianten basik shave glider gel. Disse er milde mod huden og efter barberingen er det ikke nødvendigt at fjerne resterne – smør det ganske enkelt ind i huden!

Alle vores cremer er dermatologisk testet og fri for parabener. Produceret efter strenge kvalitetskrav i Danmark. I tillæg er de prisbillige.