Barbercreme comeback – sådan bruger du den

Du husker måske at din far eller bedstefar brugte barbercreme og kost? Et hyggeligt ritual som også i dag har sine tilhængere, men som kræver lidt mere tid end man sædvanligvis har i en travl hverdag.

Hvad er barbercreme?

Barbercreme forbindes nok for de fleste med de traditionelle sikkerhedsbarberskrabere. For at få en behagelig barbering uden at skære sig er det vigtigt at bladene glider let over huden og creme af forskellig slags blev derfor lanceret – den første så langt tilbage som i 1919. Efterhånden kom der også flere typer skummende sæber samt skum og gel på dåse.

Udgangspunktet for den nye barbercreme fra Efi var netop at den skulle forenkle hverdagen, pleje huden og gøre barberoplevelsen mere behagelig. I samarbejde med en af Skandinaviens største kosmetikfabrikanter har vi derfor udviklet en barbercreme til mænd i en praktisk 75 ml størrelse. Designet til at se godt ud på badeværelset, men som også nemt får plads i toilettasken.

Fugtgivende og revitaliserende

Det unikke ved denne creme er at den tilfører fugtighed under barberingen - og efterlader huden blød og smidig. I tillæg indeholder den stoffer som modvirker irritation og inflammation.

Hvordan bruger man barbercreme?

Barbercremen er formuleret som en creme/gel som smøres på huden. Den skal ikke gnides ind, men ligge i et tyndt lag så barberbladet glider let. Når du er færdig med at barbere dig, kan du vælge at massere resterne ind i huden - eller tørre det af med en vaskeklud.

Barber dig med barbercreme i 4 trin

  1. Rengør og fugt ansigtet
  2. Påfør en passende mængde creme på området du skal barbere
  3. Barber forsigtigt og skyl barberbladet ofte
  4. Tør overflødig creme væk når du er færdig eller massér resterne ind i ansigtshuden som ekstra fugtning

Mindre risiko for indgroede hår

Cremen har hudplejende egenskaber og efterlader huden blød. Når huden holdes blød og velplejet kommer hårstråene lettere igennem når de vokser ud – derved minimeres risikoen for at få indgroede hår.

Hvorfor bruge basik shave glider for men?

  • Blød barbercreme som efterlader huden smidig og glat
  • Sikrer en tæt barbering
  • Skummer ikke
  • Parabenfri og dermatologisk testet
  • Nem at bruge: behøver ikke vaskes af, men kan fjernes med håndklæde eller vaskeklud. Resterne kan også masseres ind og fungerer som en ansigtscreme.
  • Meget mild mod huden og kan derfor bruges af dig som let får rød og irriteret hud efter barbering.

Hold øje med at du aldrig løber tør for barbercreme: Start et abonnement på basik shave glider her.

Barbercreme til mænd – eller også til kvinder?

Navnet på vores barbercreme hedder for men, men vi vil også gerne anbefale dig som kvinde at teste denne barbercreme. Det er faktisk en creme som har vist sig at blive sat pris på ikke kun af mænd men også af kvinder.

Og til jer som bor sammen kan det også være en fordel at dele en barbercreme i stedet for at bruge 2 forskellige.

Aktive ingredienser og hvad de gør

basik shave glider for men har følgende egenskaber og aktive ingredienser:

Fugtgivende

Højt indhold af glycerin. Ingredienserne Panthenol og Glyceryl Oleate bidrager til at gøre huden blød.

Reducerer irritation

Alllantoin og Panthenol modvirker og reducerer irritation i forbindelse med barberingen

Forbedring af hudens lipid lag

Effekten kommer fra Glyceryl Oleate som er et så kaldt biolipid som findes naturligt i huden.

Historien bag barbercreme

strækker sig tilbage til 1919 da en professor på MIT skal have udviklet den første som fik navnet Barbasol. Et amerikansk varemærke som eksisterer den dag i dag. Forud for denne blev der først og fremmest brugt det som var det mere lig barbersæber.

I 1949 kom de første spraybokse med barberskum og det var ikke før i 1970 at barbergelen blev lanceret. Barbercreme har altså en lang historie og til dig som kan lide at gå lidt tilbage til det klassiske, så er basik shave glider et passende alternativ.

Hvad er bedst – barbersæbe eller barbercreme?

En barbersæbe som påføres med barberkost er jo i sig selv både behageligt og måske en del af charmen med det hele, hvis du vælger det. Men – du bør beregne god tid og det passer nok ikke helt i en travl hverdag.

Basik barbercreme på tube påføres hurtigt og barberingen kan starte umiddelbart. I tillæg sørger den for at huden ikke udtørres.

Men – hvad du foretrækker er op til dig selv – vores tip er at du tester basik cremen for at se om du i lighed med tusindvis af andre bliver tilfreds med denne nyhed.

Alternativer til barbercreme?

Valget er dit og hvis du heller ønsker at bruge barbergel eller skum kan vi anbefale disse: