Northborn ®

Efi udvikler i samarbejde med nøje udvalgte producenter kvalitetstøj til hverdags- og fritidsbrug. Northborn ® bambusboxershorts har vi for nyligt lanceret, og de er blevet rigtig godt modtaget blandt vores kunder. Merinould-undertrøjer er netop ankommet til lager og der bliver flere spændende lanceringer i tiden fremover.

Bambusviscose – perfekt materiale til undertøj

Bambus i tekstiler er både blødt, stærkt, fleksibelt og holdbart. Fibrene i bambussen er fyldt op med bittesmå huller og kan derfor optage op til 60% mere fugtighed end bomuld – uden at føles fugtig. Bambus har med andre ord fugttransporterende egenskaber som er gode at have når du er fysisk aktiv. I tillæg er bambus naturligt antibakteriel og holder derfor lugt og bakterier væk, selv efter mange ganges brug. Alt dette gør bambus optimalt for brug til undertøj.

Merionould – hudens gode ven

I lighed med andre typer uld giver merinoulden god isolation så kroppen holder sig varm. Men – en af de vigtigste egenskaber ved merinould er at fibrene ikke er så grove som i andre uldtyper. Dette betyder at den føles ekstra blød mod kroppen, og at den ikke forårsager en kløende følelse når den er tæt på huden. Dette er en betydelig fordel for de som har en sensitiv hudtype.

Økotex – Trygge tekstiler

Vi tilstræber at Northborn ® skal være Økotex ® certificerede. Dette mærke bekræfter at varen er testet og godkendt i henhold til krav fra af den internationale OEKO-TEX ® forening. Trygge tekstiler skal ikke indeholde allergi- eller kræftfremkaldende farvestoffer