Northborn ®

Northborn ®

Efi udvikler i samarbejde med nøje udvalgte producenter kvalitetstøj til hverdags- og fritidsbrug. Northborn ® bambusboxershorts har vi for nyligt lanceret, og de er blevet rigtig godt modtaget blandt vores kunder. Merinould-undertrøjer er netop ankommet til lager og der bliver flere spændende lanceringer i tiden fremover.
DEN KOLDE FINE TID

DEN KOLDE FINE TID

Æblerne høstes, løvtræerne viser sig frem i nuancer af rødt og gult, og temperaturen kryber nedover på termometeret. Efteråret er i fremmarch! Selv om dagene bliver koldere og solbrændtheden efter en fantastisk sommer begynder at blegne, er der ingen grund til at pakke kjoler og nederdele væk! For, efterårets trends er præget af blomstrede kjoler, dyremønstre og lag på lag i tøjet. Med et par italienske strømpebukser i garderoben er du klar til at møde efteråret både moderigtig og komfortabel!
Føddernes bedste ven!

Føddernes bedste ven!

Nogen tager dem på først, andre sidst. Nogen gør det stående, andre foretrækker at sætte sig ned, mens andre igen måske behøver lidt hjælp. Uanset rutine, så er ”sok på fod” som oftest en del af påklædningen på den nordlige del af halvkuglen. Et simpelt og ofte undervurderet stykke beklædning som kan være kilden til megen unødvendig stress og ubehag. Mærker af stramme sokker på læggen, sokker der er gledet ned under foden, klamme tæer eller dårlig lugt - men nu ikke længere. Din fod fortjener bedre, din fod fortjener en kvalitetssok!
Northborn® - behagelig beklædning i høj kvalitet

Northborn® - behagelig beklædning i høj kvalitet

For os er Northborn® en filosofi. Vi mener at man med fokus på høj kvalitet i alle led, omfattende testning og valg af rette materialer kan tilbyde noget ud over det sædvanlige. Siden vi startede med Northborn® i 2016 har vi haft som mål at gøre dit liv lidt nemmere og mere behageligt. Alle fortjener lidt luksus i hverdagen!
Sokker som ikke strammer

Sokker som ikke strammer

Mange leder efter behagelige sokker – det vigtigste er at de ikke skal stramme for meget. Hos Efi finder du sokker som ikke strammer og også mange andre produkter som booster din hverdag.