Northborn® - behagelig beklædning i høj kvalitet

For os er Northborn® en filosofi. Vi mener at man med fokus på høj kvalitet i alle led, omfattende testning og valg af rette materialer kan tilbyde noget ud over det sædvanlige. Siden vi startede med Northborn® i 2016 har vi haft som mål at gøre dit liv lidt nemmere og mere behageligt. Alle fortjener lidt luksus i hverdagen!

Northborn-kollektionen udvides hele tiden - og det sker i høj grad ved at være lydhør overfor kundernes feedback og ønsker. I denne artikel finder du en oversigt over det tøj som indgår i kollektionen og hvad du kan vælge blandt. Det hele startede med undertøj som skal være behageligt, smidigt og passe til alle hverdagens aktiviteter. Men som du vil se er der efterhånden kommet mere at vælge imellem.

Undertøj af bambusviscose

Med Northborn® har vi koncentreret os om kvalitet, fremfor kvantitet. Vi er derfor startet med det grundlæggende tøj i enhver garderobe – nemlig undertøjet.

Den ultimative boxershorts

Ambitionen med boxershorts var at udvikle en bambusboxershorts som kunne holde trit med alle versioner af den moderne mand. Fra søndagsture med familien i skoven, lange dage bag skrivebordet eller en krævende træningstur.

Vi eksperimenterede med materialer og tekstur, og vi udviklede og testede prototyper i over et år. Vi havde et mål for øje: At skabe den bedst mulige boxershorts til dig. Resultatet blev en boxershorts i silkeblød bambusviscose med god pasform og gode tekniske egenskaber. En behagelig boxershorts som kan bruges til enhver anledning.

Start dit abonnement på Northborn® boxershorts her

Det perfekte undertøj til kvinder

Kvinder kender kvinder bedst. Derfor er det kvinder, som har stået for produktudviklingen af denne undertøjskollektion. Resultatet blev ikke kun én model, men fire: string, hipster, bikini og ikke mindst den populære high waist. Uanset dagsform, påklædning eller personlige præferencer – du finder garanteret en model som passer lige til dig! Vi har haft meget fokus på undertøjets pasform og materialer, så det sidder næsten umærkeligt på kroppen.

Abonner på Northborn® string

Abonner på Northborn® hipster

Abonner på Northborn® bikini

Abonner på Northborn® high waist

I startpakken får du et par trusser eller et par boxershorts lige hjem i postkassen, så du kan teste dem før du bestemmer dig for om du vil fortsætte med at abonnere. Hvis du ikke ønsker at abonnere kan alle Northborn® bestilles i voreswebshop.

Inspirationen bag undertøjskollektionen

Vores første Northborn® kollektion har været inspireret af åbne, bølgende landskaber og de smukke udsigter der skabes når naturen er på sit højeste.

Vi har valgt en farvepalet som er blød og duched og som giver associationer til de første timer på morgenkvisten eller de sidste timer før solen går ned.

Farverne er dæmpede for at fremhæve pasformen og materialerne – og vi har modeller for enhver smag og krop!

Merinould året rundt

Blød og behagelig beklædning i 100% merinould. Nordisk klima byder på udfordringer hele året. Dette er beklædning som bidrager til at holde dig varm og er meget velegnet til brug ved alle typer aktivitet. Merinould fibrene holder dig behageligt varm og tør, og bidrager til at fugtigheden transporteres væk fra huden. I tillæg er merinould naturligt antibakteriel – noget som forhindrer dårlig lugt.

Behagelig merinould som ikke klør

Northborn® merinould beklædning er perfekt til dig som føler kløe bare du hører ordet uld. Fibrene i merinould er ikke lige så grove som i almindelig uld. Det gør at merinould føles og opleves blød mod huden og ikke forårsager kløe. Altså perfekt til dig med sensitiv hud.

Og det er værd at bemærke at vores merinould tøj er i 100% merinould noget som betyder at disse produkter er lavet af et recirkulerbart og nedbrydeligt materiale!

Her kan du læse mere og bestille tøjet i merinould:

Langærmet bluse i merinould (kvinde)
Bløde merinould tights (kvinde)
Langærmet bluse i merinould (mænd)
Bløde merinould tights (mænd)
Hue i merinould - unisex

Northborn® SPORT

Efter lanceringen af boxershorts i bambusviscose tog det ikke lang tid før vores tilfredse kunder efterlyste teknisk træningstøj. Foreløbig har vi i den serie boxershorts samt en T-shirt. Produceret i et ultrablødt materiale med behagelig pasform for optimal bevægelighed. Mesh partierne bidrager til ekstra ventilation. Selv om dette er teknisk træningstøj er der en pointe med at præcisere at det passer lige godt til både høj og lav intensitet. Du kan altså trygt bruge det hvis du kan lide at gå en tur eller træne uden de store anstrengelser.

Bestil Northborn SPORT T-shirt her
Bestil Northborn SPORT boxershorts her

Northborn® T-shirt i bambusviscose

T-shirten, som du ikke viste at du havde ventet på! Perfekt til dig som kan lide at være i aktivitet. Produceret i hele 93% bambusviscose og 7% elastan.

Bestil Northborn T-shirt i bambusviscose her

Alt Northborn beklædning er OEKO-TEX® certificeret og er produceret i Europa.

Northborn® er OEKO-TEX® 100 certificeret. Mærket bekræfter at varen er testet og godkendt i henhold til krav givet af den internationale Oekotex® forening. Produkter mærket med Trygge tekstiler skal ikke indeholde allergifremkaldende eller kræftfremkaldende farvestoffer.

Northborn® er et nordisk koncept og udvikler jævnligt ny beklædning netop til dig som kræver lidt ekstra. Alle Northborn® produkter er produceret i Europa.

Vi glæder os til fortsættelsen og ønsker at gøre din hverdag endnu bedre!

Hvis du allerede har testet noget af tøjet i Northborn® kollektionen er det måske på tide at bestille et nyt produkt? Tag et kig på produktsiderne og bestil det som måtte falde i din smag og som du har brug for lige nu. Vi håber du bliver lige så tilfreds med dit Northborn® tøj som vi er det!