Hvordan du barberer intimområdet og bruger en trimmer

Det kan være at du tror du ved hvordan man skal barbere intim området og det er nok ikke blandt de temaer du har taget kursus i. Hvis du har oplevet et udslet eller en brændende fornemmelse kender du til hvor ondt det kan gøre samt hvordan det totalt kan ødelægge udseendet du forestillede dig. Af alle kroppens områder så er det dette du ikke skal have dårlig tid til når du skal barbere det.
Læs videre for at lære hvordan du gør det på en professionel måde…

7 tips til en perfekt intimbarbering

  1. den rigtige barberskraber
  2. opvarmning af huden
  3. barbergel
  4. barber i den rigtige retning
  5. koldt kompres
  6. brug fugtcreme
  7. skift barberblad regelmæssigt

I denne artikel gennemgår vi alle 7 tips og giver dig gode råd, så resultatet bliver perfekt

1 Køb den rigtige barberskraber og sig ja til en komfortabel barbering

Der er mange faldgruber når du skal barbere intimområdet. Fra vanskelige hjørner, reduceret synsvinkel samt komme til på de mange forskellige områder af de kvindelige former – og selvfølgelig risikoen for knopper. Du må simpelthen finde en løsning og din krop fortjener den bedste barberoplevelse.

Mange kvinder fortsætter ganske enkelt med at barbere bikinilinjen og tror de må acceptere problemerne som måtte opstå. Nej – du og din hud behøver ikke at finde sig i ubehag i denne forbindelse. For at få en tæt barbering, uden irritation, har du brug for den rigtige barberskraber. Vælg en med flere skær på bladet fordi det medfører mindre pres og bedre effekt. Fugtgivende smørestriber kan også betyde en enorm forskel i dette sensitive område. Selv om du ikke mener du har sensitiv hud kan du alligevel få barberknopper og udslet hvis du bruger det forkerte barberblad.

Intimområdet handler ikke kun om en glat barbering over det hele – du kan lave lidt sjov og bruge en trimmer til at lave en traditionel landingsstribe eller måske et sjovt hjerte? Slutresultatet er helt op til dig selv.

For at finde det bedste indenfor bikini barberskrabere kan du tjekke Quattro For Women Bikini Razor. Den sørger for at du kan trimme, barbere og forme – alt i samme enkle værktøj. Den vandtætte batteridrevne barberskraber er udstyret med fæste til barberblade i den ene ende og en trimmer med kam som har tre længder i den anden ende.

2 Brug 10 minutter på opvarmning

Når du har fået vidunderredskabet til formning og barbering, så er det ikke så underligt at du gerne vil hurtigt i gang. Men før du starter, så brug ca. 10 minutter i varmt vand først – enten i badekar eller i brusebad. Varmen vil bløde det ydre hudlag op og således mindske faren for irritation samt gøre det nemmere at fjerne hår. Derefter vasker du området forsigtigt med en blød våd klud for at fjerne døde hudceller og løse hår. Derefter kan du trimme lange hår med bikinitrimmeren så det bliver lettere at barbere.

3 Brug en barbercreme

Du må overhovedet ikke barbere uden at bruge en god barbercreme, skum eller gel. Brug en som glider let over huden. Flere af Wilkinson Swords barbersystemer til kvinder har fugtgivende smørestriber og selv om disse hjælper har du i tillæg brug for gel eller creme.

4 Barber i den retning håret vokser (ikke mod)

Før du starter barberingen, så tag fat i huden og tjek hvilken retning håret gror i. For den mest behagelige barbering anbefaler vi at barbere med håret. Hvis du gør det den modsatte vej risikerer du udslet, knopper og indgroede hår. Dette er også en god grund til at bruge en højkvalitets barberskraber. Mange barberer sig mod hårretningen fordi bladet de bruger er sløvt, dårligt designet eller for bredt til at passe til de kvindelige former. Derfor virker det logisk at barbere på denne måde men det resulterer i sviende og irriteret hud. Ved at vælge en specialdesignet barberskraber/trimmer vil barbering med hårretningen blive effektiv og hårene fjernes nemt og glat. Hvis bladene er udstyret med flere skær bør det være nok at barbere med et strøg i modsætning til dem som kun har et skær på bladet.

Hvis du ønsker at pynte eller trimme dette område er vores anbefaling Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini Razor. Med 4 skær som er udstyret med et beskyttelsesgitter er systemet lavet til at sikre en tæt og tryg barbering uden irritation. Og den batteridrevne trimmer i den anden ende gør at du nemt justerer længder og laver de former du måtte ønske dig.

5 Brug et koldt kompres

Fjern eventuelle hårrester og gel og hold en kold klud over området i ca. 5 minutter for at berolige huden og reducere mulig irritation.

6 Brug en god fugtgivende lotion

Det er vigtigt at du efter en barbering bruger en fugtgivende lotion eller creme som bør være dermatologisk testet. Undgå stærkt parfumerede produkter så huden ikke irriteres.

7 Vask og skift eventuelt barberblad

Hver gang du barberer dig bør du skylle bladene i rindende varmt vand for at fjerne hår og hudrester. Et kvalitetsblad bør holde til ca. 5 barberinger (afhænger af tykkelsen på hårstråene)

Vi håber denne artikel gav dig nogen værdifulde tips – lykke til med barberingen/trimningen!

Her kan du bestille en bikinitrimmer.

Her kan du se alle produkter vi har indenfor barbering.