text.skipToContent text.skipToNavigation

Efi Nyt

30 fundet
Sov godt og få det bedre
Sov godt og få det bedre
Hvor meget søvn du behøver kunne måske altid se ud til at være fem minutter mere end du faktisk får? Bekymringer om antal timer søvn eller søvnkvaliteten som du opfatter den en nat – eller generelt – vil altid skabe flere problemer end dine faktiske søvnvaner. Søvn er vigtigt, men de fleste af os behøver mindre end vi tror.
Hurtigt, trygt og effektivt
Hurtigt, trygt og effektivt
Drømmer du dig hen til en kridhvid strand, azurblåt hav og palmesus? Når tågen kommer og der er sneslud i luften, så er du ikke alene om at booke rejsen til behagelige Madeira, solrige Florida eller eksotiske Indonesien! Selv om du er typen som egentligt længes efter pejsehygge i sommerhuset, rødme i kinderne og spor i sneen, så er der en ting fælles – din hud er med på turen! Hvad enten du tager ud i naturen eller til Costa del Sol, er der her nogen nyttige tips (udover solcreme) om hvad du bør tage med i bagagen!
Frisk ånde – naturligvis!
Frisk ånde – naturligvis!
God mundhygiejne er for de fleste af os en naturlig del af vores daglige rutiner. Vi skyller med fluor for at styrke emaljen, bruger tandtråd for at rense mellem tænderne og vi vælger tandpasta med mint for at få frisk ånde. Alligevel er der mange som oplever at dårlig ånde er et problem. Dette kan gå ud over sociale situationer, selvtillid og i nogen professioner være direkte hæmmende. Allerværst er måske de tilfælde hvor man ikke er klar over situationen selv.
Ved du hvad du smører din hud med?
Ved du hvad du smører din hud med?
Vi smører os med cremer på jagt efter smuk hud, og det kan være en god ide at tjekke indholdsfortegnelsen. De fleste af os er opmærksom på tilsætningsstoffer i den mad vi spiser, og vil helst have den så naturlig som muligt. Men hvad med din hud, tænker du lige så meget over hvad du smører på den?
Barbercreme comeback
Barbercreme comeback
Du husker måske at din far eller bedstefar brugte barbercreme og kost? Et hyggeligt ritual som også i dag har sine tilhængere, men som kræver noget mere tid end man sædvanligvis har.
Northborn ®
Northborn ®
Efi udvikler i samarbejde med nøje udvalgte producenter kvalitetstøj til hverdags- og fritidsbrug. Northborn ® bambusboxershorts har vi for nyligt lanceret, og de er blevet rigtig godt modtaget blandt vores kunder. Merinould-undertrøjer er netop ankommet til lager og der bliver flere spændende lanceringer i tiden fremover.
Northborn® // menneske og natur
Northborn® // menneske og natur
Gennem flere årtier har vi fokuseret på kvalitet, komfort, innovation og tilgængelighed. Med kunden i fokus har vi haft glæden af at tilbyde et bredt sortiment af hverdagsprodukter af god kvalitet, med innovative løsninger, og fokus på helse og miljøet. Vi er her for vores kunder, for at gøre livet nemmere, sundere og mere behageligt. Derfor skabte vi Northborn ®. Med naturlige materialer som uld og bambus er Northborn® norsk design, komfort og kvalitet - i alle led.
En nemmere hverdag som abonnent
En nemmere hverdag som abonnent
EFI har forhandlet abonnementer i over 30 år og har et rigtig godt system hvor du nu har din egen webside med en fuldstændig oversigt. Samt mulighed for selv at foretage ændringer hvis du ønsker det.
Efterår
Efterår
Efteråret er begyndt og det kan være en god ide at tage nogen kosttilskud. Selv sværger vi til en multivitamin som har de vigtigste vitaminer og mineraler og som nemt kan tages til morgenmaden.
Bliv af med din dårlige ånde
Bliv af med din dårlige ånde
Op til 70% af os har til tider problemer med dårlig ånde. Som oftest uden at vide det! Tilstanden er fortsat nærmest tabubelagt. Du kan som regel ikke lugte din egen dårlige ånde og ofte vil selv ikke dine nærmeste gøre dig opmærksom på at du har det. MEN de mærker det!
Kosttilskud kan hjælpe
Kosttilskud kan hjælpe
Vi er enige med dem der hævder at den bedste måde at tilføre kroppen de stoffer den behøver er via kosten. Men – det er ikke sikkert at din kost til hver en tid er optimalt sammensat og da kan det være en god idé at tage et tilskud.
Northborn ® Limited Edition
Northborn ® Limited Edition
Vi har netop fået et mindre parti Northborn bambusboxershorts i top moderne spændende farver på lager - samt merinould undertrøjer med både kort og langt ærme.
Behøver du mere overskud og energi i en travl hverdag?
Behøver du mere overskud og energi i en travl hverdag?
Så skal du måske prøve ginseng fra Syd Korea. Denne spændende rod med tusindårig tradition har mange gode egenskaber og det som oftest fremhæves er:
Gode barberingstips til mænd
Gode barberingstips til mænd
Her er tips til en god barbering:
Gode barberingstips til kvinder
Gode barberingstips til kvinder
Tips og råd til en perfekt barbering
Kolin - et livsnødvendigt næringsemne du bør kende til men måske ikke har hørt om.
Kolin - et livsnødvendigt næringsemne du bør kende til men måske ikke har hørt om.
Kolin - hvad er det? Jo - kort fortalt er det et vitaminlignende næringsemne som forekommer naturligt i bl.a. æggeblommer, gær, kød, indmad og grønsager. Og din krop er også selv i stand til at producere det af aminosyren metionnin som forekommer i rødt kød.
Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?
Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?
Et ord: Innovation
Et hurtigt kig på Wilkinson Sword´s historie vil afsløre flere unikke innovationer. Som Wilkinson Swords autoriserede distributør i Norden i over 25 år, har vi solgt mange af disse unikke barbersystemer. Tilbagemeldingerne fra kunderne har gennem årene været meget positive og mange af vores egne ansatte bruger stadig barbersystemer som blev lanceret i starten af 90´erne.
7 ting du måske ikke vidste om Krill…
7 ting du måske ikke vidste om Krill…
Krill er fascinerende – du kender måske lidt til disse små krebsdyr allerede? De er en vigtig kilde til Omega 3 bundet til fosfolipider som optages mere effektivt i kroppen end andre Omega 3 kilder. Omega 3 er bl.a. vigtig for at dit hjerte kan fungere normalt. I tillæg indeholder krill vitaminet kolin som er godt for leveren samt antioxidanten astaxantin.
Gode naturlige helseråd som kan hjælpe dig om sommeren!
Gode naturlige helseråd som kan hjælpe dig om sommeren!
Efi forlag udgav for nogen år siden bogen ”Moderne kjerringråd” af Joan og Lydia Wilen. Bogen er et sandt opslagsværk med ny og gammel visdom, råd og vejledning som er blevet testet påny – og som har tålt dagens lys. Her finder du en lille samling råd du kan have nytte af nu hvor sommeren er her.
Helsetips udover de sædvanlige!
Helsetips udover de sædvanlige!
Bliver du let forkølet?
Hvert efterår kan vi læse i aviser og ugeblade om hvad vi kan gøre for at undgå at blive forkølet. Der gives mange mere eller mindre gode råd - bl.a. om indtag af regelmæssige gramdoser af vitamin C, som faktisk har effekt. I følge aviserne er det bedste nok at lade forkølelsen gå sin gang – den varer omtrent en uge.
Newomega KRILL med Superba boost ® - Omega-3 fra det reneste havet på jorden
Newomega KRILL med Superba boost ® - Omega-3 fra det reneste havet på jorden
Hvad er krill?
Krill er små krebsdyr som lever i store sværme i Antarktis. De kan blive op til 6 cm i længde og vejer ca. 2 gram. Krill er en af verdens største biomasser og der fanges årligt ca. 200.000 ton. Newomega krillolie er 100% sporbar, certificeret, bæredygtig og helt naturlig.