Nu er det tid for et tilskud af D-vitamin!

Nu er det tid for et tilskud af D-vitamin!

Den danske Fødevarestyrelse oplyser at mange som ikke tager et D-vitamintilskud i efterårs- og vintermånederne, oplever en mangel på vitaminet om foråret. Derfor anbefaler de at man tager et tilskud hele vinterhalvåret. Dette gode råd gælder nok ikke kun for Danmark men for alle som bor i de nordlige lande.
Vitaminer og mineraler – hvorfor er de så vigtige?

Vitaminer og mineraler – hvorfor er de så vigtige?

Vidste du at du har brug for 13 forskellige vitaminer og mindst 10 mineraler for at holde dig i live? Vitaminer og mineraler er livsvigtige mikrostoffer som er nødvendige for at kroppen skal fungere normalt. De er nødvendige for at lave enzymer og hormoner som kroppen bruger i mange kemiske processer og som sørger for at maskineriet går som det skal!
Solskinsvitaminet du har brug for året rundt

Solskinsvitaminet du har brug for året rundt

Efteråret er her – dagene bliver kortere og nætterne længere – solen begynder at gemme sig og du klæder dig bedre på for at holde på varmen. Derfor kan det være en god ide rette din opmærksomhed mod vitamin D - som produceres naturligt i kroppen når huden udsættes for solstråler.
Pas godt på dine hænder!

Pas godt på dine hænder!

I en tid hvor der vaskes og sprittes hele dagen, er det ikke så rart at hændernes beskyttende hudbarriere nærmest vaskes væk. Derfor døjer mange med tørre og irriterede hænder - hvilket igen kan medføre andre hudproblemer.
Hvordan mange kan blive af med ryg- og skuldersmerter på en nem og effektiv måde

Hvordan mange kan blive af med ryg- og skuldersmerter på en nem og effektiv måde

I sidste nummer af det populærvidenskabelige Helsemagasinet (www.vof.no) læste vi en artikel som redaktør Dag Viljen Poleszynski havde skrevet om hvordan han efter mere end 10 år med rygproblemer havde formået at blive af med dem. Vi tog kontakt og har fået tilladelse til at videreformidle metoden til Efi´s kunder. Efter flere uger hvor mange har arbejdet fra hjemmekontor og blandt andet fitnesscentre og behandlere har været utilgængelige, har vi selv forsøgt det program og kan give det vores anbefaling
Træt af at ikke få nok søvn?

Træt af at ikke få nok søvn?

Du har brug for en god nats søvn for at kunne fungere optimalt om dagen. Mange af os døjer fra tid til anden med søvnproblemer og vi har derfor samlet nogen tips som kan være til hjælp.
Efterår

Efterår

Efteråret er begyndt og det kan være en god ide at tage nogen kosttilskud. Selv sværger vi til en multivitamin som har de vigtigste vitaminer og mineraler og som nemt kan tages til morgenmaden.
Barbercreme comeback

Barbercreme comeback

Du husker måske at din far eller bedstefar brugte barbercreme og kost? Et hyggeligt ritual som også i dag har sine tilhængere, men som kræver noget mere tid end man sædvanligvis har.
Northborn ®

Northborn ®

Efi udvikler i samarbejde med nøje udvalgte producenter kvalitetstøj til hverdags- og fritidsbrug. Northborn ® bambusboxershorts har vi for nyligt lanceret, og de er blevet rigtig godt modtaget blandt vores kunder. Merinould-undertrøjer er netop ankommet til lager og der bliver flere spændende lanceringer i tiden fremover.
Bliv af med din dårlige ånde

Bliv af med din dårlige ånde

Op til 70% af os har til tider problemer med dårlig ånde. Som oftest uden at vide det! Tilstanden er fortsat nærmest tabubelagt. Du kan som regel ikke lugte din egen dårlige ånde og ofte vil selv ikke dine nærmeste gøre dig opmærksom på at du har det. MEN de mærker det!
Ved du hvad du smører din hud med?

Ved du hvad du smører din hud med?

Vi smører os med cremer på jagt efter smuk hud, og det kan være en god ide at tjekke indholdsfortegnelsen. De fleste af os er opmærksom på tilsætningsstoffer i den mad vi spiser, og vil helst have den så naturlig som muligt. Men hvad med din hud, tænker du lige så meget over hvad du smører på den?
Kosttilskud kan hjælpe

Kosttilskud kan hjælpe

Vi er enige med dem der hævder at den bedste måde at tilføre kroppen de stoffer den behøver er via kosten. Men – det er ikke sikkert at din kost til hver en tid er optimalt sammensat og da kan det være en god idé at tage et tilskud.
En nemmere hverdag som abonnent

En nemmere hverdag som abonnent

EFI har forhandlet abonnementer i over 30 år og har et rigtig godt system hvor du nu har din egen webside med en fuldstændig oversigt. Samt mulighed for selv at foretage ændringer hvis du ønsker det.
Gode barberingstips til kvinder

Gode barberingstips til kvinder

Det er nu engang sådan at hårfjerning er en af livets nødvendigheder – også for os kvinder. Når det kommer til redskaber, så er det ikke længere bare farven på barberskaftet som skiller mellem et feminint og maskulint barbersystem. De seneste år er der kommet flere innovative produkter som netop tager hensyn til kvinders specielle behov.

Hvorfor barbere – er det ikke nemmere med voks?
Barbering er en af de hurtigste, enkleste og mindst smertefulde måder at fjerne uønsket hår. Voksning kan være vanskeligt at gøre selv, og mange kvinder vælger derfor dyre salonbehandlinger frem for at gøre det hjemme. Barbering derimod kræver ingen specialkundskaber og er nemt og risikofrit.

Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?

Hvad er det som gør Wilkinson Sword anderledes?

Et ord: Innovation
Et hurtigt kig på Wilkinson Sword´s historie vil afsløre flere unikke innovationer. Som Wilkinson Swords autoriserede distributør i Norden i over 25 år, har vi solgt mange af disse unikke barbersystemer. Tilbagemeldingerne fra kunderne har gennem årene været meget positive og mange af vores egne ansatte bruger stadig barbersystemer som blev lanceret i starten af 90´erne.
Helsetips udover de sædvanlige!

Helsetips udover de sædvanlige!

Bliver du let forkølet?
Hvert efterår kan vi læse i aviser og ugeblade om hvad vi kan gøre for at undgå at blive forkølet. Der gives mange mere eller mindre gode råd - bl.a. om indtag af regelmæssige gramdoser af vitamin C, som faktisk har effekt. I følge aviserne er det bedste nok at lade forkølelsen gå sin gang – den varer omtrent en uge.