Textiler

Alle vores tekstilprodukter er udviklet med fokus på kvalitet, komfort og nøje udvalgte materialer. Her finder du undertøj, sokker og strømpebukser til både kvinder og mænd.

category-4000-dk.jpg

Abonner – få en nemmere hverdag!

Du behøver ikke længere at bekymre dig om at løbe tør for dine favoritprodukter, som du bruger hver dag. Vi har et bredt udvalg af produkter som du kan abonnere på og de leveres når du har brug for opfyldning.

 • 1

  Modtag en komplet startpakke

  Startpakken indeholder alt det du har brug for at komme i gang og er enten gratis eller med meget stor rabat. Det er for at du skal kunne sikre dig at kvaliteten er som forventet og at du kan lide produktet.

 • 2

  Abonnementsperiode

  Du får faste leverancer af produkterne du bruger – når du har brug for dem. Du kan selv nemt ændre dine leveringspræferencer og det er ingen krav til mindstekøb. Faktura følger med i forsendelsen.

 • 3

  Afslut når du vil

  Efter modtagelse af startpakken skal du give os besked inden oplyst frist (2-4 uger afhængig af produkt) hvis du ikke ønsker at fortsætte med at abonnere. Som abonnent kan du hvornår som helst afslutte.

Har du spørgsmål?

Vi har en rigtig god kundeservice som gerne svarer på dine spørgsmål. Vi har også samlet nogen ofte stillede spørgsmål og svar herunder.

 • Kan jeg abonnere hvis jeg er under 18 år?
 • Hvordan fungerer abonnementet?
 • Kan jeg give et abonnement i gave?
 • Er der bindingstid på nogen af abonnementerne?

Relevante artikler

Sokker som ikke strammer

Sokker som ikke strammer

Mange leder efter behagelige sokker – det vigtigste er at de ikke skal stramme for meget. Hos Efi finder du sokker som ikke strammer og også mange andre produkter som booster din hverdag.

Læs artiklen
Hvad er bambusviscose og hvorfor skal du vælge tøj lavet af det?

Hvad er bambusviscose og hvorfor skal du vælge tøj lavet af det?

Bambusviscose er et materiale som bruges i tekstiler, for eksempel undertøj. Den er lavet af cellulose fra bambus. Her ser vi nærmere på de forskellige egenskaber og hvorfor du skal vælge det i stedet for, for eksempel bomuld.

Læs artiklen