Fleksibelt abonnement

Ingen bindingstid, let at tilpasse

Høj kvalitet

Fuld returret i 30 dage uden begrundelse

Trygt og nemt

Ingen krav til mindstekøb

Ja tak, send mig en startpakke med 1 Northborn High Waist trusse og betal kun kr 39,- for levering.
Northborn High Waist
ABONNEMENT FOR

Northborn High Waist

Modtag en startpakke og betal kun kr 39,- for levering.
INDHOLD I STARTPAKKEN
1 Northborn High Waist trusse

Velsiddende High Waist

Undertøj er ikke bare undertøj! Det er et beklædningsstykke som skal haves på, men ikke ses og helst ikke kunne føles. Northborn-undertøj til damer er lavet af silkeblød bambusviscose. Det perfekte materiale til at lave trusser af som er behagelige og som holder perfekt pasform vask efter vask. Northborn-undertøj til damer er specialdesignet af kvinder — til kvinder, helt fri for allergi- og kræftfremkaldende farvestoffer!

Produktdetaljer

Produktinformation

Materialer:
93 % bambusviscose, 7 % elastan, behandlet med Aloe vera.

Vaskeråd

Vask dine trusser på almindeligt vaskeprogram på 30 eller 40 grader. Vi anbefaler lufttørring fremfor tørretumbler, godt for miljøet og godt for tøjet! Hvis du kan lide strøget undertøj bør strygejernet ikke være varmere end max 110 grader. Farven bevares bedst ved at vaske lignende farver sammen og undgå blegning!

Størrelsesskema
Størrelse S
36-38
M
40-42
L
44-46
XL
48-50
XXL
52-54
TALJE (CM)69-7377-8185-8995-101107-113
HOFTE (CM)92-96100-104108-112117-122127-132
Dame iført en grå Northborn High Waist trusse

Northborn High Waist

High Waist trusse i blød og behagelig bambusviscose. Denne model har høj talje, noget som gør den specielt flatterende til tætsiddende tøj. Den høje talje gør den ekstra komfortabel og giver en fin, jævn linje over mave og hofte. Passer også godt til kjoler som falder løst om hofterne.

Oeko-tex certificeret

Alle vores tekstiler er produceret i Europa, og Northborn-kollektionen er i tillæg Oeko-Tex® 100 certificeret. Oeko-Tex® mærket tøj er testet og fri for skadelige kemikalier. Der sættes yderligere krav til textiler som kommer i kontakt med hud, såsom som undertøj. I praksis betyder det at du trygt kan tage din nye Northborn-trusse lige i brug uden at vaske den først, hvis du ønsker det.

Dame iført en hvid Northborn High Waist trusse
Dame iført en sort Northborn High Waist trusse

Bambusviscose

Bambus dyrkes uden brug af giftige kemikalier og kræver blot en tredjedel af det vand som behøves til bomuldsproduktion. I tillæg har bambusviscose naturligt åndende og fugttransporterende egenskaber, som gør det til det perfekte undertøj til hverdag, træning og til fest!

Prøv en startpakke med en Northborn High Waist trusse og betal kun kr 39,- for levering.
Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter du har modtaget din startpakke.
Som abonnent modtager du 3 stk Northborn High Waist trusser til abonnementspris kr 139,- pr. stk. Sendes hver 4. måned. Kun kr 39,- kommer i tillæg for levering pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 456,-.
Northborn High Waist
ABONNEMENT FOR

Northborn High Waist

Betal kun kr 39,- for levering.

Du bliver abonnent, men kan når som helst afmelde. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du har modtaget din startpakke.

DETALJER OM ABONNEMENTET

Du modtager nye forsendelser hver 4. måned. Pris pr. forsendelse kr 456,-.

Varianter

Størrelse
Variant

Bestillingsskema

Expressudfyldning

Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

Alle felter er obligatoriske
Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!