Barbering

Hvad enten du barberer dig hver dag eller bare indimellem, er det afgørende med udstyr af top kvalitet. Vi har alt hvad du har brug for til en god barberoplevelse med produkter fra Wilkinson Sword.

category-3000-dk.jpg
Vores underkategorier i Barbering

Abonner – få en nemmere hverdag!

Du behøver ikke længere at bekymre dig om at løbe tør for dine favoritprodukter, som du bruger hver dag. Vi har et bredt udvalg af produkter som du kan abonnere på og de leveres når du har brug for opfyldning.

 • 1

  Modtag en komplet startpakke

  Startpakken indeholder alt det du har brug for at komme i gang og er enten gratis eller med meget stor rabat. Det er for at du skal kunne sikre dig at kvaliteten er som forventet og at du kan lide produktet.

 • 2

  Abonnementsperiode

  Du får faste leverancer af produkterne du bruger – når du har brug for dem. Du kan selv nemt ændre dine leveringspræferencer og det er ingen krav til mindstekøb. Faktura følger med i forsendelsen.

 • 3

  Afslut når du vil

  Efter modtagelse af startpakken skal du give os besked inden oplyst frist (2-4 uger afhængig af produkt) hvis du ikke ønsker at fortsætte med at abonnere. Som abonnent kan du hvornår som helst afslutte.

Har du spørgsmål?

Vi har en rigtig god kundeservice som gerne svarer på dine spørgsmål. Vi har også samlet nogen ofte stillede spørgsmål og svar herunder.

 • Kan jeg abonnere hvis jeg er under 18 år?
 • Hvordan fungerer abonnementet?
 • Kan jeg give et abonnement i gave?
 • Er der bindingstid på nogen af abonnementerne?

Relevante artikler

Abonnement på barberblade til kvinder og mænd – sådan fungerer det

Abonnement på barberblade til kvinder og mænd – sådan fungerer det

Det dansk marked for abonnement på barberskraber og barberblade har efterhånden fået flere alternativer. I denne artikel vil vi fortælle lidt om Efi´s abonnementssystem – om hvorfor vi er et af de bedste alternativer og hvordan du som kunde altid kan føle dig tryg som abonnent hos os. Vi var de første som startede med abonnement på barberartikler og har fortsat med dette siden 1992.

Læs artiklen
Wilkinson Sword – 250 år med innovation og epokegørende opfindelser

Wilkinson Sword – 250 år med innovation og epokegørende opfindelser

Vi hos Efi er stolte over at have været distributør af Wilkinson Swords barbersystemer til både kvinder og mænd siden 1992. Barbersystemerne er meget værdsat af vores titusindvis af abonnenter og er nogen af vores bedst sælgende produkter.

Læs artiklen