Sommer og ferietid er over os

Her i Efi snakkede vi lidt til frokosten forleden dag om hvilke af vores produkter som burde nævnes specielt med tanke på ugerne fremover. Her finder du nogen tips som måske kan være til nytte

Det perfekte 3 dages skæg

Nu hvor sommeren er hos os, så sænker vi skuldrene, og det er ikke så nøje med om skægget får lov at gro lidt. Men - det bør plejes - og der har Wilkinson Sword lavet det perfekte værktøj! Quattro Titanium Precision har fæste for de avancerede Quatttro blade i den ene ende og en batteridrevet trimmer i den anden. Hvis du foretrækker et glatbarberet ansigt bruger du den ende hvor bladene sidder. Men trimmeren i den anden ende lader dig vælge hele 4 forskellige længder på skægget. Grooming har aldrig været nemmere!

Perfekt bikinilinje

Den eneste barberskraber du har brug for til sommer – 2 i 1 skraberen Quattro bikini. I den ene ende er der fæste for de avancerede Quattro for women blade - så armhuler kan efterlades glatte og velplejede. Og på grund af beskyttelsesgitteret er der minimal chance for at du skærer dig. Den batteridrevne trimmer lader dig vælge mellem 3 forskellige længder så her kan du eksperimentere med hvad du trives bedst med. Nemmere bliver det ikke – og du kan til og med bruge den i brusebadet.

Pas på huden

Brug solcreme med høj solfaktor for at beskytte og undgå at blive solskoldet. I tillæg er det en god ide at bruge en god ansigtscreme som plejer og bidrager til at bekæmpe smårynker og fine linjer. Basik age defence er perfekt efter en dag på stranden og har en algeekstrakt som er rig på lipider, antioxidanter og vitaminer.

På «god fod» med fødderne

Ingenting er vel mere irriterende end fodproblemer som du kunne have undgået med lidt ekstra opmærksomhed og pleje af dine ”undersåtter”. Vores fodterapeut anbefaler vask i mildt sæbevand og at du bruger en god fodcreme. F.eks. basik fodcreme med velgørende e-vitamin microperler og algeekstrakt. Hård hud bør jævnligt files væk, og husk at neglene skal klippes lige over. Det er også vigtigt at bruge sokker med god pasform som ikke strammer. Efi`s soft top socks er et godt alternativ.