Hudplejeprodukter til hverdagen

Efi har i mange år samarbejdet nært med en dansk producent af hudplejeprodukter. Og vi har udviklet flere cremer som er blevet bestsellere blandt vores kunder.
Vi har valgt at fokusere på skånsomme produkter som er dermatologisk testet – produceret under streng kvalitetskontrol.

Testning på dyr/parabener

Vi får ofte spørgsmål om, om vore hudplejeprodukter er testet på dyr samt om de indeholder parabener. Svaret er nej. Men det er vigtigt at påpege at parabener er lovlige og sikre at bruge og siden 2009 har det i Europa været ulovligt at teste på dyr.

Krav til ingredienslisten

Det er et krav at al kosmetik skal mærkes med en ingrediensliste med oversigt over alle bestanddele i produktet. Alle ingredienser skal som hovedregel angives med INCI-navn (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients).

Vitaminer og urteekstrakter

Vi modtog for nylig en henvendelse fra en interesseret kunde som overvejede om der var nogen pointe med vitaminer og f.eks. ginseng som vi har i nogen af cremerne. Fabrikkens udvikler svarede som følger: Der findes rigtig mange aktivstoffer og ekstrakter som har et højt indhold af vitaminer og andre stoffer som man tidligere som oftest kun har stiftet bekendtskab med via madvarer.

Men gennem de senere år har man lavet mange studier på huden – specielt med henblik på vitaminer. Man har via disse studier fundet ud af at huden kan optage vitaminer og andre stoffer via det yderste hudlag. Sådan kan de bidrage til effekter også ved udvortes brug.

Nogen vigtige ingredienser og hvordan de virker

Aloe Vera – hudens gode ven i århundreder – tilfører fugtighed.
Kreatin – strammer op og bidrager til at udglatte rynker.
E-vitamin – antioxidant som bidrager til at modarbejde aldringstegn
Glycerin – tilfører fugtighed.
Algeekstrakt – virker blødgørende og tilfører fugtighed
Sheasmør – har en blødgørende effekt og hjælper til med at holde på hudens naturlige fugtighed.
Allantoin og Panthenol – modvirker irritation og kan bidrage til at nedtone rødme.

En fuldstændig oversigt over alle vores hudplejeprodukter finder du her: efi.dk