Barberprodukter til kvinder og nogen gode råd om hårfjerning

Wilkinson Swords barberprodukter til kvinder er udformet for at gøre barberingen smidig og nem, samtidigt med at de passer til forskellige kvinders behov. Her finder du en oversigt over de barberprodukter som findes i vores sortiment.

Du vil se at vi har barberprodukter med mange forskellige egenskaber. Det betyder at du kan finde eksakt det som passer til dig: alt fra hårfjerning på kroppen til ansigtstrimning og styling af øjenbryn. Vores varierede udvalg af barberprodukter til kvinder hjælper dig til at finde det rette, både når det gælder hårfjerning og det at få en glat velplejet hud med minimal chance for irritation.

Noget som er vigtigt at tænke på når det gælder barberprodukter er:

  • Skånsomme mod huden
  • Hurtige og effektive
  • Lette at bruge
  • Flere anvendelsesmuligheder
  • Godt design
  • Holde længe (en af mange årsager til at vælge gennemprøvede produkter i høj kvalitet)

Er det virkeligt nødvendigt med forskellige barberprodukter til kvinder og mænd?

Ja – det mener vi definitivt. Tiden da kvinden lånte mandens barberprodukter er forbi. Moderne producenter har lagt store ressourcer ned på at udvikle avancerede, skræddersyede systemer som passer til forskellige kvinders krav og behov. Resultatet er at der er gjort store fremskridt og udviklingen favoriserer dig som vil have en perfekt barbering.

Og – det handler om meget mere end bare fremtoning og visuelt design. Moderne barberprodukter er tilpasset kvinders kroppe og de områder de plejer at barbere – generelt bruger kvinder jo sine barberprodukter på flere og større dele af kroppen. Desuden er blad, barberhåndtag og andet blevet designet til at passe kvinder bedre ud fra en funktionel og ergonomisk synsvinkel.

Hvordan barberes armhulerne på den bedste måde?

Håret i armhulerne kan være lidt tykkere og fordi placeringen er lidt ”kringlet” kan det være lidt udfordrende at navigere med en barberskraber lige der.

Heldigvis findes der en række produkter som kan bidrage til at gøre barberingen af armhulerne nemmere og problemfri. Her er vores 5 trin til at gøre det på en smidig og skånsom måde.

1. Forbered barberingen

Start med at eksfoliere huden og fjern rester af sved og deodorant. Det anbefales at foretage selve barberingen i brusebadet. Varmt vand vil åbne porerne og opbløde både hår og hud.

2. Påfør skum, gel eller creme

Husk at armhulerne er sensitive. Både skum, gel og creme bidrager til at der dannes en silkeblød overflade som barberbladene glider over. Dette forhindrer både friktion og irritation

3. Hvilken retning skal du barbere i?

Du overvejer måske om du skal barbere opad eller nedad? Et lidt morsomt faktum er at hårene i armhulen gror i alle retninger. For at få et perfekt resultat foreslår vi at du holder armen hævet over hovedet og starter barberingen med lette korte strøg.

4. Tøm og rens bladet

Du får ingen god barberoplevelse med et blad der er tilstoppet af hår og sæberester. Vær derfor omhyggelig med at skylle bladet ofte i varmt vand. Dette sikrer at bladene er rene og kan virke så nær huden som muligt.

5. Mild creme efter barberingen

Når du har barberet dig færdigt, er det vigtigt at du får skyllet hår og skumrester af. Nu er huden specielt sensitiv og det kan anbefales at påføre en mild fugtighedscreme.

Vores barberprodukter til kvinder

Her kan du læse mere om vores brede sortiment af barberprodukter til kvinder; barberskrabere til forskellige formål og hudtyper samt nyttigt tilbehør.

INTUITION Sensitive Care – hurtig, nem og skånsom barbering

Verdens første alt-i-et barbersystem som var en utrolig stor nyhed da det blev lanceret. Udviklet af kvinder – til kvinder! Tanken med Intuition Sensitive Care er at mænd og kvinder – for ikke at snakke om bare forskellige individer – har forskellige behov når det kommer til barbering.

De 4 ultratynde blade med beskyttelsesgitter er omgivet af en hudplejeenhed som skummer ved kontakt med vand. Du kan altså springe over skum og gel og gå lige i brudbadet for at begynde barberingen. Bladhovedet er bevægeligt og følger kroppens former. Designet til at få en hurtig, nem og skånsom barbering.

Hydro Silk – behagelig barbering og fugtgivende serum

Ved første øjekast ligner den en hvilken som helst barberskraber, vil du måske tro. Men sådan er det virkeligt ikke. Hydro Silk har egenskaber du hurtigt vil værdsætte. Specielt hvis du er optaget af ikke at udtørre huden under barberingen.

Hydro Silk sørger for at pleje huden samtidigt med at uønsket hår fjernes effektivt. De avancerede blade er omgivet af et unikt hudplejende serum som aktiveres ved kontakt med vand – og tilfører huden fugtighed i op til 2 timer efter barbering.

Men det stopper ikke der – de 5 kurvefølende skær tilpasser sig dine naturlige former og giver en komfortabel barbering som efterlader huden glattere end nogen sinde. Bladene er udstyret med SKIN GUARDS som bidrager til at reducere hudirritation og er med til at sikre en meget behagelig barbering.

Ovale barberblade – designet til at varetage kvinders specifikke behov – det smalle ovale barberhoved gør at du med lethed kan bevæge det og gør det nemt at barbere sensitive områder. Det ergonomisk udformede barberhåndtag gør at du kan variere grebet afhængigt af hvilket område du barberer.

Lady Protector – et prisbilligt alternativ

Lady Protector er udviklet til at beskytte huden så at du ikke behøver at bekymre dig om at skære dig. De præcisionsslebne blade er udstyret med et microgitter og har også en fugtgivende smørestribe med Aloe Vera og E vitamin.

Quattro for women bikini – nu er det let at lave en perfekt bikinilinje

En kombineret barberskraber og batteridrevet trimmer. Få en perfekt bikinilinje uden problemer – det er også meget nemt at tilpasse linjer og længder.

I den ene ende finder du den batteridrevne trimmer som nemt justerer bikinilinjen. Udstyret med en klikbar hætte som lader dig vælge 4 forskellige længder. Quattro for women bikini kan du selvfølgelig benytte i brusebadet. Hvis hårene er lange, kan vi anbefale at starte med trimmeren før du går over til barberbladet!

I den andre ende finder du fæste for barberbladene. Bladhovedet er udstyret med 4 ultratynde skær med beskyttelsesgitter og en stribe med hudplejende ingredienser.

Tilbehør er også vigtigt for en vellykket barbering

Barbering handler ikke kun om barberskraberen og bladene. Med det rette tilbehør kan du gøre barberingen endnu mere effektiv og skånsom.

Intuition Perfect Finish øjebrynskniv

Dette skønhedsredskab sørger for at du hurtigt og professionelt kan forme øjenbrynene samt fjerne små hår fra ansigtet. (tips – benyt den før du påfører sminke!) Bladene er udstyret med et mikrogitter for at forhindre at du skærer dig.

Barbercreme fra Wilkinson Sword

En perfekt barberoplevelse kræver creme af høj kvalitet (bortset fra Intuition Sensitive Care). Wilkinson Sword barbercreme bidrager til en skånsom barbering og er lige så nemt at påføre som en lotion. Behagelig mild duft af vanilje. Perfekt tilbehør til Hydro Silk, Lady Protector og Quattro Bikini for Women.

Barberprodukter til kvinder hos EFI

EFI har gjort hverdagen nemmere for rigtig mange i over 30 år ved at tilbyde abonnement på produkter som bruges ofte. For eksempel barberprodukter til kvinder. Start et abonnement her på efi.dk allerede i dag. Du finder hele sortimentet på efishop.dk. Velkommen!