text.skipToContent text.skipToNavigation

Antioxidanter

Hvad er antioxidanter?

Alt som er i kontakt med oxygen udsættes for en oxidationsproces. Jern ruster, æbler rynker og mad bliver harskt. Antioxidanter hæmmer denne oxidation. Kroppen bruger oxygen i sin energiforbrænding. Et biprodukt af denne forbrænding er frie radikaler. Et stærkt oxidativt stof som kan give skader på celler, arvemateriale og organer. Antioxidanter er kroppens naturlige forsvar mod frie radikaler og det som beskytter kroppens celler fra oxidativ stress.

Antioxidanter i mad

Gode kilder til antioxidanter i mad er bær og grønsager og i enkelte frugter. Stærke farvestoffer kan indikere gode antioxidantkilder såsom røde tomater, rødløg, majs, paprika og blå druer. Blandt de mest aktive antioxidanter finder man vitaminerne C og E, antocyaniner i blåbær og selen.

Kosttilskud og antioxidanter

En god antioxidantbeskyttelse er faktisk livsvigtig! Hvis du udsættes for meget stress, forurening, for meget sol eller cigaretrøg vil mængden af frie radikaler øges. Heldigvis får man et naturligt tilskud af antioxidanter ved en varieret kost med rigelig indtagelse af frugt og grønt. Til dig, som af forskellige grunde ikke får kostkabalen til at gå op, er kosttilskud et godt alternativ.

Vores produkter er produceret efter strenge kvalitetskrav og absorberes godt i kroppen.

Det er vigtigt at have en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil.

Læs mere
3 Produkter fundet
C plus
C plus

C vitamin - en vigtig antioxidant. Syreneutrale depottabletter som virker længe.

BLUE Blåbærekstrakt
BLUE Blåbærekstrakt
Ren blåbærekstrakt - fremstillet af blåbær fra skandinaviske skove.
Q-Gel
Q-Gel

Prøv patenteret Q-GEL® og mærk forskellen!