Wilkinson Sword – 250 år med innovation og epokegørende opfindelser

Det startede med sværd og pistoler – Wilkinson Sword – en livskraftig 250-årig med en spændende historie!

Grundlagt 1772

Wilkinson Sword blev grundlagt af Henry Nock i 1772. Som navnet siger producerede firmaet til at begynde med sværd (noget de fortsatte med helt til frem til 2005). Efterhånden startede firmaet produktion af både pistoler, bajonetter, haveredskaber og til og med motorcykler.

1898

Efter 100 år med sværd og pistolproduktion lancerede Wilkinson Sword den første af mange barberskraber innovationer: Pall Mall Safety razor.

1962

Wilkinson Sword lancerer dette år det første rustfrie barberblad. Det revolutionerede barbermarkedet, da brugerne nu kun behøvede et blad om ugen og ikke et om dagen.

1971

Systemet T70 - det første sikkerhedsblad som er omsluttet af plast.

1992

Protector lanceres. Verdens første system med et beskyttelsesgitter foran skærene.

1994

Lady Protector – det første barbersystem til kvinder som beskytter mod at skære sig.

1996

FX – revolutionerende system med 2 bøjelige skær som formede sig efter ansigtskonturerne.

2003

Quattro platformen lanceres med den første 4-skærs barberskraber.
Hen over 2000-tallet kom Intuition – verdens første alt-i-et system til kvinder hvor bladet er omsluttet af sæbe og hudplejemiddel. Quattro Bikini – en innovativ elektrisk combi-barberskraber med blad i den ene ende og trimmer i den anden. Hydro – system til kvinder og mænd med mange avancerede innovationer som f.eks. integreret hudpleje.
Efi er stolt af at have distribueret Wilkinson Swords barbersystemer siden 1992 – og vi bliver stadig imponeret over både «gamle» og nye barbersystemer!