Fleksibelt abonnement

Ingen bindingstid, let at tilpasse

Høj kvalitet

Fuld returret i 30 dage uden begrundelse

Trygt og nemt

Ingen krav til mindstekøb

Ja tak, send mig en startpakke med Quattro Titanium + Quattro Precision 1/2 pris! Jeg betaler kun kr 128,- incl. levering.

Quattro Titanium + Precision
ABONNEMENT FOR

Quattro Titanium + Precision

Modtag en startpakke og betal kun kr 128,- for levering.
INDHOLD I STARTPAKKEN
Quattro Titanium barberskraber, 2 blade, stor dåse barberskum og den batteridrevne trimmer Quattro Titanium Precision.

Den komplette barberpakke - kun kr 128,- inkl. levering

Indeholder: Quattro Titanium barberskraber, 2 blade, stor dåse barberskum og den batteridrevne trimmer Quattro Titanium Precision.

 

Produktdetaljer

Produktinformation

Wilkinson Sword Quattro Titanium barberskraber
Barberskraber og 2 blade.

Wilkinson Sword Quattro Titanium barberskraber og trimmer
Barberskraber og 1 blad.
Trimmeren drives af 1 stk AAA-batteri. Batteri medfølger.

Wilkinson Sword GmbH.

Wilkinson barberskum
200 ml
Made in Germany.

Opbevares: Utilgængeligt for børn og i stuetemperatur.

Indholdsdeklaration

Ingredienser Quattro Essential 4 blade:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Cyclodextrin, Tocopherol, Hydrogenated Jojoba Oil, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin.

Ingredienser Wilkinson barberskum:
Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Triethanolamine, Isobutane, Ceteth-20, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide DEA, Theobroma Cacao Seed Butter, Potassium Hydroxide, Propane, Butane, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Silica, Allantoin, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Silicate.

Ansigtet af en ung mand med ren hud

Exceptionel precisionsbarbering uden irritation - Quattro Titanium

Døjer du med rød og irriteret hud efter barberingen eller er du træt af at skære dig? Så skal du prøve Quattro med 4 titanbelagte skær som er udstyret med microgitter. Oplev en komfortabel og glat barbering med et perfekt resultat.

Kombineret barberskraber og batteridrevet trimmer - Quattro Precision

Dette er stylingværktøjet som har alt. En ende med barberblad og en ende med trimmer. Trimmeren i rustfrit stål har 4 justerbare indstillinger for ønsket længde af bakkenbarter og skæg. Den anden enden har fæste for de avancerede Quattro Essential blade. Din daglige rutine bliver aldrig den samme igen med denne på badeværelset!

Wilkinson Sword Quattro Precision Trimmer
Mikrogitter foran barberbladene

Avanceret bladteknologi - titanbelægning og microgitter

Den daglige barbering kan være lidt hård for ansigtshuden med rødme og irritation som resultat. Quattro Essential bladene er udstyret med et supertyndt microgitter som beskytter huden. I tillæg sørger titanbelægningen for at de 4 superskarpe skær glider ekstra let.

Den bevægelige bladenhed har i tillæg et ekstra styling blad øverst på bagsiden. Dette gør det nemt at komme til på vanskelige steder og hjælper dig med at lave perfekte kanter på bakkenbarterne.

Modtag en startpakke som indeholder Quattro Titanium-skraber, blade og en stor dåse skum + Quattro Precision 1/2 pris (89 kr). Du betaler kun kr 128,- incl. levering.
Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent på de unikke Quattro Essential-blade. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter at du har modtaget din gratis startpakke.
Som abonnent modtager du en forsendelse med 2 stk. 4-pakninger blade. Sendes hver 3. måned. Pris pr. 4-pakning: kr 139,- pr. stk. Kun kr 39,- kommer i tillæg for levering pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 317,-.
Quattro Titanium + Precision
ABONNEMENT FOR

Quattro Titanium + Precision

Betal kun kr 128,- for startpakken

Du bliver abonnent, men kan når som helst afmelde. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du har modtaget din startpakke.

DETALJER OM ABONNEMENTET

Sendes hver 3. måned. Pris pr. forsendelse kr 317,-.

Bestillingsskema

Expressudfyldning

Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

Alle felter er obligatoriske
Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!