text.skipToContent text.skipToNavigation
Klassiske herretrusser - Kvalitets trusser i 100% bomuld. Herretrusser til voksne mænd - med gylp!

Klassiske herretrusser faconsyet med førsteklasses pasform.

Farve og størrelse

Klassiske herretrusser

Mange har spurgt os om de ikke også kan få herretrusser på abonnement. Begrundelsen som går igen hos de fleste kan kort sammenfattes således:

Der findes mange billige trusser på markedet, men kvaliteten er varierende og størrelser og pasform varierer fra gang til gang. Vælger man i stedet at købe en kvalitetsvare i en specialforretning, bliver det altid urimeligt dyrt.

Faconsyet - 100% langfibret bomuld

Vi har lagt vægt på at trussen skal være faconsyet med førsteklasses pasform. Stoffet er desuden 100% langfibret bomuld med stor holdbarhed og det er krympebehandlet for at størrelserne forbliver de samme efter vask.

Trivsel og velvære

Virkelig velvære begynder indefra og det er vigtigt at du trives i det undertøj du har på. På vegne af vore abonnenter har vi derfor arbejdet sammen med en europæisk fabrikant og en italiensk designer for at finde frem til den helt rigtige trussemodel til voksne mænd.

Nu kan du prøve resultatet - og vi er overbevist om at du vil blive tilfreds! Der ligger med andre ord en kvalitetstrusse og venter på dig. Du behøver bare at sige JA TAK og angive hvilken størrelse du bruger, så kommer den omgående med posten.

Ja tak, send mig en gratis startpakke med et par klassiske herretrusser. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en herretrusse gratis. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter du har modtaget din gratis pakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du en pakke med tre herretrusser 3 gange om året. Prisen for herretrusserne er kr 73,50 pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 249,50.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.