text.skipToContent text.skipToNavigation
Veronica trusser - To par trusser af høj kvalitet!

Regelmæssige leverancer med trusser i akkurat den størrelse og pasform du trives bedst i.

 Farve

Pasform

Størrelse

 

 

Har du det på samme måde...

De fleste synes at det er vanskeligt at få tiden til at slå til. Tag bare en lille bagatel som trusser. Man har ikke så meget tid at ofre på den slags indkøb. Nogle gange er du heldig og får fat i en rigtig god vare, men andre gange må du købe det første og bedste i nærmeste forretning - eller nogle som er urimelig dyre i en specialforretning.

En god og gammel idé

Kvaliteten varierer, prisen varierer og finder du en trusse som du synes ekstra godt om - kan det være vanskeligt at få fat i nogle magen til.

En dag fik vores produktchef en idé. Hvorfor ikke gøre det muligt at abonnere på trusser, selv om de teoretisk set kan købes overalt? Regelmæssige leverancer med trusser i akkurat den størrelse og pasform du trives bedst i.

En stor europæisk fabrik ønskede at være med i dette eksperiment, da vi startede op og de var villige til at producere trusserne sådan som vi mente de burde laves. En gruppe kvinder i alle aldre og størrelser har igennem årene prøvet og testet trusser i forskellige kvaliteter og faconer.

Efterhånden er vi blevet enige om følgende:

 • Trusserne skal være af 100% ren bomuld
 • De skal have tre forskellige højder: mini, middel og høj side
 • Der skal være 4 størrelser: small, medium, large og extra large
   

Gratis trusser

Vi har delt ud af gratis trusser i mere end 30 år i hele Skandinavien - og vi gør det stadig. Vi synes det er vigtigt at du får muligheden for at prøve dem før du bestemmer dig. Derfor har vi ikke bare reserveret én - men TO GRATIS prøver til dig!

Ja tak, send mig en Gratis startpakke med 2 trusser. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  På bestillingsskemaet vælger du hvilken størrelse og sidehøjde du ønsker - og så sender vi dig to gratis trusser. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter du har modtaget din gratis pakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du en pakke med seks par trusser 3 gange om året. Prisen for trusserne er kr 42,50 pr. stk. Tillæg for porto og ekspedition er kun kr 29,- pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 284,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.