text.skipToContent text.skipToNavigation
Soft Silk Tights strømpebukser - Nye strømpebukser med ekstra blød microfiber i god kvalitet.

Soft Silk Tights - du får det du forventer: En blød og behagelig kvalitet som ikke fnuldrer.

Farve

Størrelse

 

Det bedste tøj er det du glemmer du har på

Soft Silk Tights er så bløde og behagelige at gå med at du næsten glemmer du har dem på. Samtidig er de solide nok til at tåle en aktiv livsstil - hvad enten du er på arbejde eller ude i byen.

Din størrelse og din farve

Selvfølgelig får du Soft Silk Tights i din størrelse og de farver du foretrækker. Strømpebukserne er lavet af microfiber og leveres i 40 denier tykkelse i en blød og behagelig kvalitet som ikke fnuldrer. De er behagelige i taljen og har ekstra godt hold.

Usynlig tåforstærkning

Soft Silk Tights er udstyret med en usynlig tåforstærkning. Det gør dem ekstra solide der hvor det er vigtigst - uden at det går ud over komfort eller udseende.

Gratis prøvepakke med Soft Silk Tights

Vi er så sikre på at du vil elske Soft Silk Tights, at vi giver dig en prøve på et par strømpebukser gratis. Soft Silk Tights får du kun hos os og vores praktiske abonnement sikrer dig at du får dem til en fordelagtig pris - leveret direkte hjem i din postkasse. Der er ingen krav til mindstekøb og du kan nemt tilpasse dit abonnement til dine behov.

Ja tak, send mig en gratis startpakke med et par Soft Silk Tights. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv gratis, modtag en startpakke med et par Soft Silk Tights og betal kunkr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 4 stk Soft Silk Tights. Sendes hver 4. måned. Pris pr. strømpebuks er kr 67,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 297,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.