text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn boxershorts i bambusviscose

Northborn boxershorts i bambusviscose

Findes i 4 farver: Sort m/ grå elastik og grå sømme, Hvid, Sort samt Marine.

OEKO-TEX® – Tiltro til tekstiler

Northborn boxershorts er OEKO-TEX® 100 certificeret. Mærket bekræfter at varen er testet og godkendt i henhold til krav opsat af den internationale OEKO-TEX® forening. Produkter mærket med ”Tiltro til tekstiler” må ikke indeholde allergi- eller kræftfremkaldende farvestoffer.

NORTHBORN BAMBUSBOXERSHORTS

Northborn boxershorts – Holder faconen – Kraftig elastikkant – God pasform – Stilren og sporty! Med Norhtborn boxershorts får du en blød og behagelig boxershorts med bambus som holder sig stabil vask efter vask.

NY FARVE: Nu tilgængelig i Marineblå.

Northborn har perfekt pasform og gode tekniske egenskaber – som fungerer lige godt på job, ferie og på træningsturen i skoven.

Bambus – perfekt materiale til undertøj!
Bambus i tekstiler er både blødt, stærkt, fleksibelt og holdbart. Fibrene i bambussen er fyldt op med bittesmå huller og kan derfor optage op til 60% mere fugtighed end bomuld - uden at føles fugtig. Bambus har med andre ord fugttransporterende egenskaber som er gode når du er fysisk aktiv. I tillæg er bambus naturlig antibakteriel og holder derfor lugt og bakterier væk selv efter mange ganges brug. Alt dette gør bambus optimal for brug til undertøj!

God for dig – god for miljøet
Bambusviscose er bæredygtig og miljøvenlig og et fuldstændig biologisk nedbrydeligt materiale. Bambus dyrkes uden brug af giftige kemikalier og kræver bare en tredjedel af det vand som bruges til at dyrke bomuld. Northborn boxershorts er dessuden helt fri for allergi- og kræftfremkaldende farvestoffer.

«Perfekt pasform – Sidder som støbt på! – Blød og behagelig! - Skønne at have på! - Kan jeg få flere?»
- er nogen af tilbagemeldingerne fra vores testpersoner.

Northborn boxershorts er lavet af bambusviscose med de mange fordele: det silkebløde stof beholder pasformen og holder sved og fugt væk vask efter vask.

Varedeklaration: 93% bambusviscose, 7% elastan.
Designed in Norway, made in Europe.

Ja, tak! Send mig en startpakke med et par Northborn boxershorts. Jeg betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en startpakke med et par Northborn boxershorts. Du betaler kun kr 49,- inkl. porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent på Northborn boxershorts. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter du har modtaget din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 Northborn boxershorts. Sendes hver 3. måned. Pris pr. boxershorts: kr 174,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 377,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.