text.skipToContent text.skipToNavigation

Til Kvinder

Kosttilskud til kvinder er ikke så uligt kosttilskud til mænd. Alle mennesker behøver de samme vitaminer og mineraler for at være sunde og friske individer. Produkter af god kvalitet kan bruges af både ham og hende. Men, forskellige faser i livet kan føre til at man behøver forskellige tilskud til den fase.

Vitamin K2

En god knoglebygning er vigtig. Calcium er et af de vigtigste mineraler vi indtager, uafhængig af alder, og den vigtigste bestanddel af vores skelet. Lige så vigtigt som at indtage calcium, gennem kost eller kosttilskud, er evnen til at optage og omsætte calcium til byggesten i din krop.
Vitamin K2, sammen med vitamin D, er derfor en af de vigtigste vitaminer du indtager for at bidrage til at opretholde normal knoglebygning. K2max er tilsat vitamin D og folsyre.
D-vitamin som bidrager til normalt optag af calcium i blodet og folsyre som bidrager til immunsystemets normale funktion.

Omega-3

Nyere undersøgelser viser at 20% af kvinder får for lidt omega-3. Det er ikke altid let at følge selv de bedste anbefalinger, selv om man har de bedste intentioner. Kroppen producerer ikke selv omega-3 fedtsyrer, men de essentielle fedtsyrer EPA og DHA man får fra blandt andet fed fisk, fiskeolie og krillolie er livsnødvendige for kroppens naturlige processer. Krillolie indeholder også kolin som bidrager til normal fedtomsætning og bidrager til at opretholde normal leverfunktion. To kapsler om dagen dækker dit daglig behov - nemt, trygt og sundt.

Ginseng

Ginseng er ikke bare forbeholdt mænd og Panax ginseng gør ikke forskel på køn. Med lange traditioner i Korea giver flydende ginseng en herligt energi boost! Prøv den i kaffe, te eller i kogende vand tilsat lidt honning, eller start dagen med en måleske af energi og vitalitet!

C-vitamin

Vitamin C er en af de vigtigste antioxidanter som findes. Vitaminet beskytter kroppens celler mod oxidativt stress og bidrager til normal kollagendannelse som er vigtig for hudens normale funktion. Daglig påfyldning af C-vitamin er derfor vigtigt for at bidrage til normal energiomsætning, mindske træthed og at immunsystemet fungerer normalt

Det er vigtigt at have en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil.

Læs mere
6 Produkter fundet
C plus
C plus

C vitamin - en vigtig antioxidant. Syreneutrale depottabletter som virker længe.

Panax ginseng
Panax ginseng

Mere energi og vitalitet med flydende Panax ginseng ekstrakt fra Syd Korea.

Multi V+M
Multi V+M

20 vitaminer og mineraler som kroppen har brug for. Nu med 53mg Panax ginsengekstrakt!

Newomega
Newomega

Ren højkoncentreret Omega-3 fiskeolie med vitamin D og E.

K2 max
K2 max
Prøv vitamin K2 – et af de vigtigste vitaminer du kan tage for at vedligeholde din knoglestruktur!
SOMN
SOMN

Nyhed – nyt kosttilskud mod søvnbesvær. Med ekstrakter af Pomerans, Humle, Lavendel og Lind bidrager SOMN til en normal og god søvn.