text.skipToContent text.skipToNavigation

Ledd

Din krop består af 260 knogler som udgør skelettet i din krop og det er muskler og led som sørger for bevægelse og bevægelighed i kroppen. Sammen udgør de et velsmurt maskineri som gør at hverdagen føles ubesværet. Men, ikke altid.

Kosttilskud og led

Kollagen er kroppens lim og er en støddæmper i alle led. Frisk ledbrusk består af over 70 % kollagen, men fra 30-årsalderen reduceres denne mængde gradvis. C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse, og sørger for at brusk og knoglebygning fungerer normalt.

Danskere er i verdenstoppen når det kommer til få calcium fra forskellige mælkeprodukter. Men, det er K-vitamin, herunder K1 og K2, som gør at kroppen kan klare at udnytte al calcium og bidrage til at opretholde normal knoglestruktur. Der produceres minimalt med K2 i kroppen. Spiser man modnet mad som yoghurt og gammel ost eller æggeblomme og kyllingelever, vil du kunne tilføre værdifuldt tilskud af vitamin K2 gennem kosten. Hvis dette ikke frister, er et godt alternativt et tilskud i form af K2-vitamintabletter for at styrke og vedligeholde god knoglebygning.

Det er vigtigt at have en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil.

Læs mere
3 Produkter fundet
GLME muslingekstrakt
GLME muslingekstrakt
Biolane muslingekstrakt fra New Zealand – nu med Vitamin C.
Newomega
Newomega

Ren højkoncentreret Omega-3 fiskeolie med vitamin D og E.

K2 max
K2 max
Prøv vitamin K2 – et af de vigtigste vitaminer du kan tage for at vedligeholde din knoglestruktur!