text.skipToContent text.skipToNavigation
Xtreme3 - Mere hygenisk, 3 ultra skarpe skær, Fleksibelt blad

Uanset hvad du barberer dig med i dag: Prøv Xtreme3!

Bonus

Bestil i dag en startpakke som består af 2 stk Xtreme3 barberskrabere samt en stor dåse barberskum.

 

Prøv Xtreme3 engangsbarberskraber

Xtreme3 er revolutionerende og anderledes. Dette er en engangsbarberskraber lavet af Wilkinson Sword - en af verdens ledende producenter af barberskrabere i mere end 100 år. Og kvaliteten er førsteklasses! Xtreme3 ser ud som en barberskraber med udskiftelige blade. Men forskellen er at "skaftet sidder fast i bladet" - for at sige det billedligt.

Ja tak, send mig en gratis startpakke med 2 stk Xtreme3. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Gratis, modtag en komplet startpakke som indeholder 2 stk Xtreme3 barberskarbere og en dåse barberskum. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din gratis startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 8 stk. Xtreme3. Sendes hver 3. måned. Xtreme3 koster kr 27,- pr stk. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 245,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.