text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Titanium - 4 titanbelagte skær for en glattere barbering - ekstra styling blad - fugtgivende stribe med Aloe Vera og Jojoba

4 titanbelagte skær for en glattere barbering - ekstra styling blad - fugtgivende stribe med Aloe Vera, Vitamin E og B5

Dette får du i din startpakke:

Quattro Titanium håndtag + 2 blade + stor dåse skum.

Ekstratilbud Precision

Klik her!

Perfekt til justering af bakken-barter! Få den batteridrevne Precision med skægtrimmer til halv pris, kr 89,- tilsendt sammen med startpakken Quattro Titanium. Precision bruger de almindelige Quattro Titanium barberblade. Batterier medfølger.

Quattro Titanium – Ekseptionel præcisionsbarbering

Døjer du med rød og irritert hud efter barbering? Er du træt af at skære dig? Prøv den elegante Quattro Titanium barberskraber med 4 titanbelagte skær som giver en komfortabel og glat barbering med et perfekt resultat.

Ny bladteknologi – titanbelægning – microgitter

Den daglige barbering kan være lidt for hård ved ansigtshuden med rødme og irritation som resultat. Quattro Titanium bladene er udstyret med et supertyndt microgitter som beskytter huden. I tillæg sørger den patenterede titanbelægning for at de 4 superskarpe skær glider ekstra let.

Den bevægelige bladenhed har i tillæg et ekstra styling blad på bagsiden. Dette gør det nemt at komme til på vanskelige steder og hjælper dig til at lave perfekt skåret bakkenbarter.

Avanceret bladenhed giver dig en rigtig god barberoplevelse:

1. Gummifinne - strækker huden før hårene skæres.
2. Fire titanbelagte skær med supertyndt beskyttelsesgitter.
3. Smørestribe med Aloe Vera, Vitamin E og B5 for endnu bedre glid og komfort. Striben mister efterhånden farve og giver indikation på hvornår du bør skifte blad.
4. Ekstra skær kommer lettere til under næsen og ved bakkenbarter.
5. Elegant ergonomisk barberksraber i crom og hvid udførelse.

Ja tak, send mig en GRATIS startpakke med Quattro Titanium. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 

Få en batteridrevet Quattro Precision med til ½ pris.

Klik her!

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Bestil en gratis startpakke som indeholder Quattro Titanium-skraber, 2 blade og en stor dåse barberskum. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent på de unikke Quattro Titanium-blade. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter at du har modtaget din gratis startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du en forsendelse med 2 stk. 4-pakninger blade hver tredje måned. Pris pr. 4-pakning: kr 113,- pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 255,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.