text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Precision – kombineret barberskraber og trimmer

Quattro Precision. Det ultimative groomingværktøj som barberer, trimmer og laver lige kanter.

Quattro Precision

Quattro Precision

Alt-i-et værktøj som barberer, trimmer og laver lige kanter. Din daglige rutine bliver aldrig den samme med denne på badeværelset!

Dette får du i din startpakke:
Quattro Precision håndtag + blad + stor dåse skum.

Kombineret barberskraber og trimmer

Er du træt af at skulle skifte mellem forskellige redskaber for at holde orden på skæg og bakkenbarter? Så vil du elske Quattro Precision: alt-i-et værktøjet som forenkler hverdagen.

Barbering

Quattro Precision har fæste til Wilkinson Swords avancerede Quattro barberblad som er belagt med titanium. Disse giver dig en komfortabel glat barbering med perfekt resultat – uden rød og irriteret hud.

Edging

Det superskarpe titaniumbelagte edging blad på bagkanten gør at du kan lave lige linjer ved bakkenbarterne og gør det nemt at komme til under næsen.

Trimming

Den batteridrevne trimmer i rustfrit stål har 4 justerbare indstillinger for ønsket længde for bakkenbarter og skæg. Renses nemt i varmt vand. Batteri medfølger.

Ja tak, send mig en startpakke med Quattro Precision og en stor dåse barberskum til 1/2 pris. Jeg betaler kun kr 99,-. (Portofrit tilsendt)

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Modtag en startpakke med Quattro Precision og en stor dåse barberskum til 1/2 pris. Betal kun kr 99,-. (Portofrit tilsendt)

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent på de unikke Quattro Titanium-skær. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter du har modtaget din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 stk. 4-pakning med Quattro Titanium skær hver tredje måned. Pris pr. 4-pakning med skær: kr 113,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 255,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.