text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro Gel - Løb ikke tør for barbergel!

Mange har efterlyst at kunne abonnere på barbergel i tillæg til barberblade.

Dette er et tilbud uden stor rabat i første forsendelse. Det er ment som en service til de af vores abonnenter på barberblade som har efterlyst gel af høj kvalitet.

Løb ikke tør for barbergel!

En perfekt barberoplevelse kræver gel af høj kvalitet. Sørg derfor for at du altid har det tilgængeligt! Nu kan du få tilsendt førsteklasses barbergel fra Wilkinson Sword regelmæssigt. Du har måske prøvet dette produkt tidligere – det følger nemlig med i nogen af vores startpakker for barberprodukter.

Praktisk størrelse

Hydro Gel leveres i en størrelse som der er plads til i de fleste toilettasker. Dåsen indeholder 75 ml og er måske mindre end dem du er vant til.

Pakker à 4 gel

Af praktiske årsager sælges dette produktet kun i pakker à 4 stk. Ordinært forsendelsesinterval er 4 måneder. Men, på ”Min side” kan du nemt ændre det til 6 eller 12 måneder hvis det passer dig bedre.

Hvis du ikke ønsker fortsat abonnent efter første leverance, så skal du huske at stoppe det på ”Min side” – alternativt give besked til kundeservice på telefon 70 10 49 90.

Ja tak, send mig en pakke med 4 dåser Hydro Gel til kr 90,- (Pris pr boks kun kr 22,50). I tillæg kommer porto kr 59,-.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Start dit abonnement på Hydro Gel i dag og få tilsendt en almindelig forsendelse med 4 stk. gel (á 75ml) Pris per 4-pkn gel er kr 90,-. I tillæg kommer kr 59,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til at modtage flere forsendelser, men du bliver abonnent på Hydro Gel (75ml). Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter modtagelsen af første forsendelse. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 4 stk. med Hydro Gel (75ml) hver fjerde måned. Pris pr. dåse med gel er kr kr 22,50. I tillæg kommer kr 59,- for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 149,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.