Ja tak, send mig en GRATIS komplet startpakke med Hydro 5. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

Næste generation barbersystem til mænd

Livet giver mange udfordringer hver dag - barbering bør ikke være en af dem!  Hydro 5 fra Wilkinson Sword er så avanceret at den ændrer hele barberoplevelsen - og plejer huden samtidigt. 

ABONNEMENTET INKLUDERER

Hydro 5

Indhold pr. forsendelse
2 stk. 4-pkn Hydro 5 blade
kr 297,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse
Gå til ordre
Hydro 5

Avanceret fugtgivende gel depot

Øverst på bladenheden findes et gel depot med hudplejemiddel som aktiveres ved kontakt med vand. Designet for at beskytte huden og giver 40% mindre friktion end en sædvanlig smørestribe.* Under barberingen dannes en nærende gel som reducerer irritation og maksimerer komforten.

Skin Guards - mindre hudirritation

De 5 skær er udstyret med innovative «Skin Guards» som udglatter hudoverfladen under barberingen. Disse bidrager dramatisk til mindre irritation. Bladene er i tillæg designet med reduceret mellemrum for at give bedre komfort og sikkerhed.

Flip trimmer - to barberskrabere i en

Med tomlen frigør du nemt hudplejeenheden og får et smallere bladhoved – perfekt når du skal trimme bakkenbarterne – samt sikrer at du let kommer til på vanskeligt tilgængelige steder.

Wilkinson Sword - avancerede barbersystemer

EFI har markedsført barbersystemer fra Wilkinson Sword siden 1992. Vi er imponeret over de mange innovationer som er lanceret op gennem årene. Med Hydro 5 tager Wilkinson barberingen over til en ny dimension fordi hudpleje integreres på en ny og revolutionerende måde. Resultatet er fantastisk: du har aldrig før oplevet et så avanceret barbersystem - og vi anbefaler at du sikrer dig din Gratis komplette startpakke allerede i dag.

*Sammenlignet med Quattro Titanium smørestriben.

Gratis startpakke + ekstra bonus

Quattro Titanium sælges kun af EFI og vi har et praktisk abonnement som sikrer at du aldrig løber tør for barberblade. Men du får selvsagt en komplet startpakke først. Startpakken indeholder barberskraber, blade og en dåse gel.


Prøv Gratis, modtag en komplet startpakke som indeholder Hydro 5 håndtag, blade og en dåse Gel. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din gratis startpakke.

Som abonnent modtager du 2 stk. 4-pakning med Hydro 5 blade hver tredje måned. Pris pr. 4-pakning: kr 134,- pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 297,-.
ABONNEMENTET INKLUDERER

Hydro 5

Sendes hver 3. måned
kr 297,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse

Personalia

Expressudfyldning

Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

Navn
Leveringsadresse
e-mail
Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!

EFI GARANTI

TRYGT OG NEMT

Du kan når som helst afslutte eller ændre dit abonnement. Det er ingen krav til mindstekøb.

KVALITET

Efi garanterer at alle vores produkter holder en stabil høj kvalitet, og du har fuld returret i 30 dage uanset grund.

BESTEM SELV

Afhængigt af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser – eller få tilsendt en ekstra.

KUNDESERVICE

Du kan selv nemt lave ændringer på MIN SIDE. Hvis du ringer til Kundeservice vil du hurtigt få hjælp.