text.skipToContent text.skipToNavigation
Hydro 5 forandrer hele barberoplevelsen og plejer huden samtidigt

Revolutionerende ny teknologi integrerer barbering og hudpleje.

Prøv gratis

Modtag et komplet startpakke som indeholder Hydro 5 håndtag, 2 blade og en dåse Gel.

Dette barbersystem har alt hvad du forventer dig!

Du er mand – du har hårvækst i ansigtet – og du har sandsynligvis prøvet forskellige barberskrabere. Men aldrig en som var perfekt – før nu: Hydro 5 er så avanceret at den ændrer hele barberoplevelsen – og plejer huden samtidigt.

Nyt avanceret fugtgivende gel depot

Øverst på bladenheden findes et gel depot med hudplejemiddel som aktiveres ved kontakt med vand. Designet for at beskytte huden, og giver 40% mindre friktion i forhold til almindelige smørestriber.* Under barberingen dannes en nærende gel som reducerer irritation og maksimerer komforten.

Flip trimmer – to barberskrabere i een

Med tommelen frigør du nemt hudplejeenheden og får et smallere bladhoved – perfekt når du skal trimme bakkenbarter – samt lader dig komme til på vanskeligt tilgængelige steder.

5 ultraglide skær med SKIN GUARDS

Skærene er udstyret med innovative «Skin Guards» som bidrager til at udglatte hudoverfladen under barberingen. Disse bidrager dramatisk til mindre irritation. Bladene er re-designet med reduceret mellemrum for at give bedre komfort og sikkerhed.

Ergonomisk barberhåndtag

Passer perfekt i hånden og sikrer fuld kontrol når du barberer dig.

Wilkinson Sword - avancerede barbersystemer

EFI er imponeret over de mange innovative systemer som er lanceret op gennem årene. Med Hydro 5 tager WS barberingen over i en ny dimension fordi hudpleje integreres på en ny og revolutionerende måde. Resultatet er fantastisk: Du har aldrig før oplevet et så avanceret barbersystem – og vi anbefaler at du sikrer dig din Gratis startpakke allerede i dag.

*Sammenlignet med Quattro Titanium smørestriben.

Ja tak, send mig en GRATIS komplet startpakke med Hydro 5. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Gratis, modtag en komplet startpakke som indeholder Hydro 5 håndtag, blade og en dåse Gel. Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din gratis startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 stk. 4-pakning med Hydro 5 blade hver tredje måned. Pris pr. 4-pakning: kr 134,- pr. stk. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 297,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.