text.skipToContent text.skipToNavigation
Wilkinson Lady Gel - Løb ikke tør for gel!

Mange har efterlyst at kunne abonnere på barbergel i tillæg til barberblade.

Dette er et tilbud uden stor rabat i første forsendelse. Det er ment som en service til de af vores abonnenter på barberblade som har efterlyst gel af høj kvalitet.

Løb ikke tør for gel!

En perfekt barberoplevelse kræver gel af høj kvalitet. Sørg derfor for at du altid har det tilgængeligt! Nu kan regelmæssigt du få tilsendt førsteklasses - Wilkinson Sword Gel - til kvinder. Du har måske prøvet dette produkt tidligere – det følger nemlig med i nogen af vores startpakker for barberprodukter.

Hydro Gel dåsen indeholder 150 ml og har en behagelig duft og konsistens.

Pakker à 3 gel

Af praktiske årsager sælges dette produkt kun i pakker à 3 stk. Ordinært forsendelsesinterval er 3 måneder. Men, på ”Min side” kan du nemt ændre det til 6 eller 12 måneder hvis det passer dig bedre.

Hvis du ikke ønsker fortsat abonnent efter første leverance må du huske at stoppe det på ”Min side” – alternativt give besked til kundeservice på telefon 70 10 49 90.

Ja tak, send mig en pakke med 3 dåser Wilkinson Gel til kr 162,- (Pris pr dåse kr 54,-). I tillæg kommer porto kr 59,-.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Start dit abonnement på Wilkinson Gel i dag og få tilsendt en almindelig forsendelse med 3 stk. gel (à kr 54,-) Pris per 3-pkn gel er kr 162,-. I tillæg kommer kr 59,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til at modtage flere forsendelser, men du bliver abonnent på Wilkinson Gel (150ml). Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter modtagelsen af første forsendelse. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 3 stk. med Wilkinson Gel (150ml) hver tredje måned. Pris pr. dåse med gel er kr 54,-. I tillæg kommer kr 59,- for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 221,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.