text.skipToContent text.skipToNavigation
705x335_252_dk.jpg

ALT-I-ET hårfjerningssystem med sæbe og lotion

Dette er et specialtilbud til dig som allerede har modtaget Intuition-barberskraberen og kun behøver ekstra barberblade.

Gratis velkomstgave!

Du har fået et unikt hårfjerningssystem som er designet af kvinder – til kvinder.  Glem gel og skum og gå lige ind i brusebadet! De 4 precisionsslebne skær er omgivet af en hudplejeenhed som skummer ved kontakt med vand. Hårfjerning har aldrig været nemmere.

Intuition får du kun hos os og vi har lavet et praktisk abonnement som sikrer at du altid vil have blade/refills tilgængeligt.
 

Ja tak, send mig en gratis 3-pakning med Intuition-blade. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Bestil i dag og få en gratis refill 3-pakning. Pakningen indeholder 3 refills med blade, sæbe og lotion. Du betaler kun kr 39,- i porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til at købe noget, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter at du har modtaget din gratis startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 stk 3-pkn. blad-refills hver fjerde måned. Pris pr. 3-pkn.: kr 151,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 331,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.