text.skipToContent text.skipToNavigation
Intuition + bonusgave

Gratis Intuition startpakke + basik™ age defence. Betal kun kr 39 for porto og ekspedition.

Intuition Naturals

Prøv Nu

Intuition sælges kun af EFI og vi har et praktisk abonnement så du aldrig løber tør for refills af blad/ hudplejeenhed – men du får selvfølgelig en gratis startpakke først!

Startpakken indeholder håndtag og 2 stk barberblade/refills. Som en ekstra bonus vedlægger vi lige nu også en pumpeflaske basik™ age defence (50ml) ansigtscreme.

Opdag den nemme barbering

Intuition – verdens første alt-i-et barbersystem blev hurtigt en bestseller og har millioner af tilfredse brugere. Nu er systemet opgraderet og vil give dig en endnu bedre barberoplevelse.

Hudpleje og barbering samtidigt

De 4 ultratynde skær med beskyttelsesgitter er omgivet af en hudplejeenhed som skummer i kontakt med vand. Denne er tilsat naturlig Aloe Vera, Provitamin B5 og vitamin E som forhindrer udtørring og gør huden glat og blød.

Tilpasset sensitiv hud

 • Dermatologisk testet
 • Mildt parfumeret
 • Parabenfri

Du behøver ikke længere skum og barbergel – gå ind i brusebadet eller sæt dig i badekarret – oplev hvor nemt hårfjerning kan være!

Ergonomisk håndtag

Det ergonomiske barberhåndtag passer perfekt i hånden og sikrer en skånsom hårfjerning.

Let at skifte blad

Tryk på barberskraberens sideknapper – tag bladenheden af – klik en ny refill på plads.

Wilkinson Sword

Intuition Sensitve Care er udviklet og produceres af Wilkinson Sword – en af verdens 2  ledende producenter af højkvalitets barbersystemer til kvinder og mænd.

BONUS

Som en ekstra bonus vedlægger vi en pumpeflaske basik™ age defence (50ml) ansigtscreme i startpakken. Dette er en eksklusiv anti age creme med bl.a. algeekstrakt som bidrager til mindsket rynkedybde, mere fasthed og blødere hud med mere fugtighed.

Ja tak, send mig snarest en GRATIS Intuition startpakke + en pumpeflaske basik™ age defence! Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv gratis, modtag en komplet Intuition startpakke + en gratis basik™ age defence og betal kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter du har modtaget din gratis startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 stk 3-pkn. blad-refills hver fjerde måned. Pris pr. 3-pkn.: kr 151,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 331,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.