Pas godt på dine hænder!

I en tid hvor der vaskes og sprittes hele dagen, er det ikke så rart at hændernes beskyttende hudbarriere nærmest vaskes væk. Derfor døjer mange med tørre og irriterede hænder - hvilket igen kan medføre andre hudproblemer.

Her hos Efi har vi fået udviklet et par gode håndcremer. Og vi ved af erfaring at de kan have en god effekt når belastningen på hænderne er stor. En tandlægeassistent, som over årene havde prøvet et utal af håndcremer, mener bestemt at basik håndcreme er den bedste hun har fundet frem til! Men lige nu er det ikke kun ansatte i diverse brancher, hvor det er nødvendigt med meget håndvask hen over dagen, som får tørre og sprukne hænder. Derfor kan vi anbefale at bestille en gratis startpakke af enten Pearl håndcreme eller basik håndcreme. Begge vil være til god hjælp, men har lidt forskellig sammensætning. Og begge adskiller sig fra andre håndcremer fordi nogen af virkestofferne først aktiveres når du begynder at smøre cremen på!

For stærk sæbe? – her er et godt råd

Traditionelle sæber har en pH på omkring 10. En så høj pH svækker hudens beskyttende fedtlag og vil give tør hud og kløe. Søg derfor efter sæber med pH på omkring 6 som er mere lig hudens pH. Sådanne sæber virker sædvanligvis mindre irriterende og kan bidrage til at vedligeholde hudbarrieren.1

1. Kildehenvisning: «Huden er guden» av Dr. Jon Anders Halvorsen