text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn String

SILKEBLØDE STRINGTRUSSER I BAMBUS

Findes i 4 farver:
Sort, Hvid, Grå og Natura.

Bikini eller Hipster?
Klik på billedet:

Bikini

Hipster

SILKEBLØDE STRINGTRUSSER I BAMBUS

Begynd med det som er nærmest huden for at få en ægte følelse af luksus og velvære! Northborn-undertøj til damer er lavet af silkeblød bambusviscose. Det perfekte materiale til at lave trusser af som er behagelige og som holder perfekt pasform vask efter vask. Northborn-undertøj til damer er specialdesignet af kvinder til kvinder, helt fri for allergi- og kræftfremkaldende farvestoffer!

Northborn stringtrusse
Stringtrusser passer perfekt hvad enten du har tætsiddende bukser eller nederdel på og vil undgå trussekanter. Med vores stringtrusse får du en utrolig behagelig trusse med naturligt åndende og fugttransporterende egenskaber som sidder perfekt gennem hele dagen og aftenen! Stringtrussen får du i et udvalg af farver så du kan vælge den som passer bedst til den nye nederdel, festkjolen eller jeans! Eller, mix og match farverne med din favorit-bh for at friske undertøjsgarderoben op!

Oeko-tex certificeret
Alle vores tekstiler er produceret i Europa, og Northborn-kollektionen er i tillæg Oeko-Tex® 100 certificeret. Oeko-Tex® mærket tøj er testet og fri for skadelige kemikalier. Der sættes yderligere krav til textiler som kommer i kontakt med hud, såsom som undertøj. I praksis betyder det at du trygt kan tage din nye Northborn-trusse lige i brug uden at vaske den først, hvis du ønsker det.

Bambus er fremtiden!
Bambus er et bæredygtigt og miljøvenligt naturmateriale til sammenligning med for eksempel almindelig bomuld. Bambus dyrkes uden brug af giftige kemikalier og kræver blot en tredjedel af det vand som behøves til bomuldsproduktion. I tillæg har det naturligt åndende og fugttransporterende egenskaber, som gør det til det perfekte undertøj til hverdag, træning og til fest!

Lige nu og i en tidsbegrænset periode lader vi dig prøve HELT GRATIS! Bestil derfor din startpakke med det samme.

Af naturlige råvarer, på naturens præmisser
– Simply extraordinary by nature

Varedeklaration: 93% bambus, 7% elastan.
Designed in Norway, made in Europe.

Ja, tak! Send mig en gratis startpakke med et par Northborn stringtrusser. (Portofrit tilsendt)

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en gratis startpakke med en Northborn stringtrusse. (Portofrit tilsendt)

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter du har modtaget din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 3 stk Northborn stringtrusser til abonnementspris kr 119,- pr. stk. Sendes hver 4. måned. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 386,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.