Ja, tak! Send mig en gratis startpakke med et par Northborn stringtrusser. (Portofrit tilsendt)

Silkebløde stringtrusser

Begynd med det som er nærmest huden for at få en ægte følelse af luksus og velvære! Northborn-undertøj til damer er lavet af silkeblød bambusviscose. Det perfekte materiale til at lave trusser af som er behagelige og som holder perfekt pasform vask efter vask. Northborn-undertøj til damer er specialdesignet af kvinder — til kvinder, helt fri for allergi- og kræftfremkaldende farvestoffer!

ABONNEMENTET INKLUDERER

Northborn string

Indhold pr. forsendelse
3 stk Northborn string
kr 398,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse
Gå til ordre
Northborn string

Produktdetaljer

Produktinformation

Materialer:
93 % bambusviscose, 7 % elastan, behandlet med Aloe vera.

Northborn stringtrusse

Stringtrusser passer perfekt hvad enten du har tætsiddende bukser eller nederdel på og vil undgå trussekanter. Med vores stringtrusse får du en utrolig behagelig trusse med naturligt åndende og fugttransporterende egenskaber som sidder perfekt gennem hele dagen og aftenen! Stringtrussen får du i et udvalg af farver så du kan vælge den som passer bedst til den nye nederdel, festkjolen eller jeans! Eller, mix og match farverne med din favorit-bh for at friske undertøjsgarderoben op!

Oeko-tex certificeret

Alle vores tekstiler er produceret i Europa, og Northborn-kollektionen er i tillæg Oeko-Tex® 100 certificeret. Oeko-Tex® mærket tøj er testet og fri for skadelige kemikalier. Der sættes yderligere krav til textiler som kommer i kontakt med hud, såsom som undertøj. I praksis betyder det at du trygt kan tage din nye Northborn-trusse lige i brug uden at vaske den først, hvis du ønsker det.

Bambusviscose er fremtiden!

Bambusviscose er et bæredygtigt og miljøvenligt naturmateriale til sammenligning med for eksempel almindelig bomuld. Bambus dyrkes uden brug af giftige kemikalier og kræver blot en tredjedel af det vand som behøves til bomuldsproduktion. I tillæg har bambusviscose naturligt åndende og fugttransporterende egenskaber, som gør det til det perfekte undertøj til hverdag, træning og til fest!


Prøv en gratis startpakke med en Northborn stringtrusse. (Portofrit tilsendt)

Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter du har modtaget din startpakke.

Som abonnent modtager du 3 stk Northborn stringtrusser til abonnementspris kr 123,- pr. stk. Sendes hver 4. måned. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 398,-.
ABONNEMENTET INKLUDERER

Northborn string

Sendes hver 4. måned
kr 398,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse

Varianter

Størrelse
Variant

Personalia

Expressudfyldning

Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

Navn
Leveringsadresse
e-mail
Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!

EFI GARANTI

TRYGT OG NEMT

Du kan når som helst afslutte eller ændre dit abonnement. Det er ingen krav til mindstekøb.

KVALITET

Efi garanterer at alle vores produkter holder en stabil høj kvalitet, og du har fuld returret i 30 dage uanset grund.

BESTEM SELV

Afhængigt af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser – eller få tilsendt en ekstra.

KUNDESERVICE

Du kan selv nemt lave ændringer på MIN SIDE. Hvis du ringer til Kundeservice vil du hurtigt få hjælp.