text.skipToContent text.skipToNavigation
Northborn Bikini

BEHAGELIGE BIKINITRUSSER I BAMBUS

Findes i 4 farver:
Sort, Hvid, Grå og Natura.

String eller Hipster?
Klik på billedet:

String

Hipster

BEHAGELIGE BIKINITRUSSER I BAMBUS

Undertøj er ikke bare undertøj! Det er et beklædningsstykke som skal haves på, men ikke ses og helst ikke kunne føles. Northborn-undertøj til damer er lavet af silkeblød bambusviscose. Det perfekte materiale til at lave trusser af som er behagelige og som holder perfekt pasform vask efter vask. Northborn-undertøj til damer er specialdesignet af kvinder — til kvinder, helt fri for allergi- og kræftfremkaldende farvestoffer!

Northborn bikinitrusse
Prøv en bikinitrusse som sidder pænt og behagelig over bagdelen, og som holder faconen gennem hele dagen! Vores velsiddende bikinitrusser passer lige godt under sommerkjolen som på vandretur. I dejlig bambusviscose former undertøjet sig naturligt efter din former og bevægelser, helt uden generende trussekanter eller stramme elastikker.

Oeko-tex certificeret
Alle vores tekstiler er produceret i Europa, og Northborn-kollektionen er i tillæg Oeko-Tex® 100 certificeret. Oeko-Tex® mærket tøj er testet og fri for skadelige kemikalier. Der sættes yderligere krav til textiler som kommer i kontakt med hud, såsom som undertøj. I praksis betyder det at du trygt kan tage din nye Northborn-trusse lige i brug uden at vaske den først, hvis du ønsker det.

Bambus er fremtiden!
Bambus er et bæredygtigt og miljøvenligt naturmateriale til sammenligning med for eksempel almindelig bomuld. Bambus dyrkes uden brug af giftige kemikalier og kræver blot en tredjedel af det vand som behøves til bomuldsproduktion. I tillæg har det naturligt åndende og fugttransporterende egenskaber, som gør det til det perfekte undertøj til hverdag, træning og til fest!

Lige nu og i en tidsbegrænset periode lader vi dig prøve HELT GRATIS! Bestil derfor din startpakke med det samme.

Af naturlige råvarer, på naturens præmisser
– Simply extraordinary by nature

Varedeklaration: 93% bambus, 7% elastan.
Designed in Norway, made in Europe.

Ja, tak! Send mig en gratis startpakke med et par Northborn bikinitrusser. (Portofrit tilsendt)

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv en gratis startpakke med en Northborn bikinitrusse. (Portofrit tilsendt)

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter du har modtaget din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 3 stk Northborn bikinitrusser til abonnementspris kr 119,- pr. stk. Sendes hver 4. måned. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 386,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.