Ja, tak! Send mig en startpakke med 1 tube Basik håndcreme (75 ml) GRATIS. Jeg betaler kun kr 19,- for porto og ekspedition.

«Dette er den bedste håndcreme jeg har brugt – og jeg har prøvet mange!»

Når vi har færdigudviklet et nyt produkt, uddeler vi altid prøver til venner og bekendte. Og vi har i tillæg vores eget testteam som giver tilbagemeldinger. Udtalelsen i overskriften opsummerer de kommentarer vi har modtaget om basik håndcreme.

ABONNEMENTET INKLUDERER

Basik håndcreme

Indhold pr. forsendelse
3 stk Basik håndcreme
kr 263,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse
Gå til ordre
Basik håndcreme

Produktdetaljer

Indholdsdeklaration

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceide, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Pakii, Phenoxethanlol, Ethylhexlglycerin, Propylene Glycol, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, Carbomer, Tocopherol, Potassium, Hydroxide, Mannitol, Cellulose, CI 77289, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Methlcellulose

Meget håndvask udtørrer huden

I mange erhverv er det nødvendigt med meget håndvask i løbet af dagen – med det resultat at hænderne kan blive tørre og sprukne, hvis de ikke tilføres fugtighed og beskyttelse. Og i den kolde årstid er problemet vel størst.

Men det var lidt tilfældigt at vi begyndte at udvikle denne nye håndcreme: Årsagen var at mange af vores faste abonnenter på basik fodcreme spurgte om vi havde en håndcreme i samme serie. På et fabriksbesøg satte vi os ned sammen med laboratoriechefen for at se på de muligheder som fandtes. Og fordi markedet nærmest flyder over med håndcremer var det ikke helt nemt. Vi måtte lave noget ud over det sædvanlige!

Aktive ingredienser

Foruden små perler med E-vitamin kan vi fremhæve:

Sheasmør har en blødgørende effekt og hjælper med at holde på hudens naturlige fugtighed.

Havalgeekstrakt (Fucus vasiculosus) Populær ingrediens i moderne kosmetik som bidrager til at beskytte huden mod hverdagens påvirkninger.

Glycerin gør huden blød og tilfører fugt.

Dermatologisk testet

basik håndcreme er dermatologisk testet, parabenfri og produceres under strenge kvalitetskrav i Danmark. Den trækker let ind i huden og har en behagelig duft i tillæg til de velgørende egenskaber.


Prøv GRATIS. Få tilsendt startpakke med 1 tube basik håndcreme (75 ml). Du betaler kun kr 19,- for porto og ekspedition.

Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter du har modtaget din startpakke.

Som abonnent modtager du 3 tuber basik håndcreme. Sendes hver 3. måned til abonnementspris kr 78,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 263,-.
ABONNEMENTET INKLUDERER

Basik håndcreme

Sendes hver 3. måned
kr 263,-
Totalpris pr. ordinær forsendelse

Personalia

Expressudfyldning

Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

Navn
Leveringsadresse
e-mail
Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!

EFI GARANTI

TRYGT OG NEMT

Du kan når som helst afslutte eller ændre dit abonnement. Det er ingen krav til mindstekøb.

KVALITET

Efi garanterer at alle vores produkter holder en stabil høj kvalitet, og du har fuld returret i 30 dage uanset grund.

BESTEM SELV

Afhængigt af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser – eller få tilsendt en ekstra.

KUNDESERVICE

Du kan selv nemt lave ændringer på MIN SIDE. Hvis du ringer til Kundeservice vil du hurtigt få hjælp.