text.skipToContent text.skipToNavigation
basik håndcreme

Prøv nyheden basik håndcreme: Velplejede bløde hænder hele året

PEARL TEC 

Ny teknologi

Microperler med E vitamin og algeekstrakt. Microperlerne knuses let ved påføring så denne vigtige antioxidant kan virke direkte på huden.

basik håndcreme er speciallavet til EFI og vores praktiske abonnement sikrer dig faste leverancer til en fordelagtig pris.

«Dette er den bedste håndcreme jeg har brugt – og jeg har prøvet mange!»

Når vi har færdigudviklet et nyt produkt, uddeler vi altid prøver til venner og bekendte. Og vi har i tillæg vores eget testteam som giver tilbagemeldinger. Udtalelsen i overskriften opsummerer de kommentarer vi har modtaget om den nye basik håndcreme med microperler.

I mange erhverv er det nødvendigt med meget håndvask i løbet af dagen – med det resultat at hænderne kan blive tørre og sprukne, hvis de ikke tilføres fugtighed og beskyttelse. Og i den kolde årstid er problemet vel størst.

Men det var lidt tilfældigt at vi begyndte at udvikle denne nye håndcreme: Årsagen var at mange af vores faste abonnenter på basik fodcreme spurgte om vi havde en håndcreme i samme serie. På et fabriksbesøg satte vi os ned sammen med laboratoriechefen for at se på de muligheder som fandtes. Og fordi markedet nærmest flyder over med håndcremer var det ikke helt nemt. Vi måtte lave noget ud over det sædvanlige!

Men – nu er den klar og du inviteres til at prøve gratis!
Dette er en eksklusiv håndcreme med nøje udvalgte ingredienser. Og du vil hurtigt mærke den gode effekt.

Foruden microperler med E vitamin kan vi fremhæve:

• Sheasmør: har en blødgørende effekt og hjælper med at holde på hudens naturlige fugtighed.

• Havalgeekstrakt (Fucus vasiculosus): Populær ingrediens i moderne kosmetik som bidrager til at beskytte huden mod hverdagens påvirkninger.

• Glycerin: gør huden blød og tilfører fugt.

basik håndcreme er dermatologisk testet, parabenfri og produceres under strenge kvalitetskrav i Danmark. Den trækker let ind i huden og har en behagelig duft i tillæg til de velgørende egenskaber.

Ja, tak! Send mig en startpakke med 1 tube Basik håndcreme (75 ml) GRATIS. Jeg betaler kun kr 19,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv GRATIS. Få tilsendt startpakke med 1 tube basik håndcreme (75 ml). Du betaler kun kr 19,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter du har modtaget din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 3 tuber basik håndcreme. Sendes hver 3. måned til abonnementspris kr 75,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 254,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.