text.skipToContent text.skipToNavigation
basik shave glider gel (200 ml)

Unisex barbergel med hudplejende egenskaber

Dette er en barbergel som bidrager til at forenkle hverdagen. Påfør basik shave glider jævnt der hvor du skal barbere dig, barber forsigtigt og tør let af eller smør cremresterne ind i huden. Nemmere bliver det ikke!

Dermatologisk testet
basik shave glider er dermatologisk testet, tilpasset sensitiv hud og fri for parabener. Mildt parfumeret.

PS: basik shave glider produceres i Danmark efter strenge kvalitetskrav

Barbergel som revitaliserer og tilfører huden fugtighed!

basik barbergel er formuleret som en cremegel du smører på huden i et tyndt lag så skraberens skær glider let. Når du er færdig med barberingen kan resterende gel smøres ind i huden eller bare tørres let af. Denne dejlige cremegel er mild mod huden og efterlader den blød og smidig.

Hovedingredienser og hvad de gør:• Glycerin – tilfører huden fugtighed og gør den blød

• Allantoin og Panthenol – modvirker irritation og inflammation

• Glyceryl Oleate – forbedrer hudens fedtlag – biolipid som også forekommer naturligt i huden

Virkning og brugsområde

Virker fugtgivende og plejende - modvirker irritation og bidrager til at forbedre hudens lipid lag. Mildt parfumeret - kan bruges på hele kroppen inkluderet intimområdet.

Mindre risiko for indgroede hår

Når huden holdes blød og velplejet kommer hårstråene lettere gennem huden når de vokser ud. De hudplejende egenskaber i denne gel creme minimerer altså risikoen for at få indgroede hår

Intimbarbering

Huden i intimområdet er tyndere end ellers på kroppen. Derfor er det vigtigt at huden ikke belastes unødigt og samtidigt plejes når den barberes. basik cremegel er særdeles velegnet til intimbarbering ved både at tilføre fugt og modvirke irritation og inflammation.

Intimområdet har en lav ph værdi og de naturlige bakterier som findes der trives med det. basik shave glider gel har ph 4,3.

Bestil en startpakke med basik shave glider gel allerede idag så får du den lige hjem i postkassen i løbet af kort tid.

Ja tak! Send mig en Gratis startpakke med 1 tube basik shave glider gel (200 ml). Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Gratis, modtag 1 tube basik shave glider gel (200 ml) som startpakke og betal kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 tuber Basik shave gel (200 ml). Sendes hver 4. måned til abonnentpris kr 169,- pr stk. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 367,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.